Rytmusův vztah v ohrožení? Jasmina má jiné plány... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rytmusův vztah v ohrožení? Jasmina má jiné plány...

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský (Instagram)

Nejsou spolu ani rok, ale už spolu bydlí, vyhlašují do světa, že bez sebe nemohou žít a vypadá to, že zanedlouho bude svatba a dočkají se dětiček! Rapper Rytmus už patří mezi čtyřicátníky a tak by si měl v budování zářné budoucnosti pospíšit.

Patří mezi nejúspěšnější hudebníky české a slovenské scény a jak sám říká a píše, konečně našel lásku svého života. Největší sen se mu ale zatím nesplnil. Vzhledem k tomu, že je rapperovi Rytmusovi už jednačtyřicet let, touží dle extra.cz po manželství a rodině. S jeho láskou Jasminou Alagič (29) by se mu to mohla podařit, i když se kráska momentálně soustředí na slibně rozjetou kariéru.

„Celý život jsem ji hledal, až jsem ji našel v Bosně,“ připsal k jedné z fotek Patrik Vrbovský. Fanoušci tak nadšeně spekulují o svatbě. Třeba se do konce příštího roku slavná dvojice dočká svatby i prvního miminka. Vše bude především právě na Jasmině. Držíme palce a těšíme se!

 Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.