Oplácaná Cajthamlová se brání útokům: Jsou intelektově postižení a blbí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Oplácaná Cajthamlová se brání útokům: Jsou intelektově postižení a blbí!

Doktorka Kateřina Cajthamlová
Doktorka Kateřina Cajthamlová (Foto: Profimedia.cz)

Doby kdy byla Kateřina Cajthamlová (56) štíhlá jako proutek a mohla lidem s klidem nadávat za špatné stravovací návyky, jsou pryč! Známá dietoložka se nedávno objevila v rozhovoru internetové televize a šokovala svým vzhledem. Jak to že tolik přibrala?

„Lidé s nadváhou mají sami vůči sobě pocit, že jsou hnusní a nenávidí se, svoji váhu řeší i 6leté děti,“ řekla dle extra.cz Kateřina Cajthamlová známá z pořadu Jste to, co jíte nebo DoktorKA v rozhovoru pro DVTV. Cajthamlová se tedy stále vyjadřuje ke zdravé výživě a k dietám, ale sama rozhodně nevypadá, že by dodržovala správné stravovací návyky a nedopřála nějakou tu »prasárničku«.

Nabraná kila jsou nejvíce vidět v obličeji, proto je její proměna opravdu razantní. Po útlé ženě není ani památky. Dle informací se odbornice už delší dobu zdraví nevěnuje tolik, jako kdysi, místo toho napsala knihu o rodičovství. Cajthamlová je také známá tím, že si jen tak něco nenechá líbit a tak se ke kritice jejího vzhledu na internetu vyjádřila. „Je to jednoduché: přestala jsem kouřit. Je to už rok a půl. S přestávkami jsem kouřila deset let a ještě tři roky bude trvat, než se tělo dostane do původního stavu... Je mi strašně fajn. Důsledkem je samozřejmě přibrání. Určitě kvůli těm, kterým se moje váha nelíbí, opět kouřit nezačnu. To jsem dělávala dřív, že jsem znovu začínala kouřit, aby dali pokoj, ale teď to dělat nebudu... 

Všímám si toho, jak se člověk, který víceméně mírně přibere, u mě je to jedna konfekční velikost, stává terčem útoků. To je neuvěřitelné. A to i terčem útoků lidí, kteří jsou intelektově velice postižení. A že oni jsou blbí, jim přece taky neříkám... Při vysazení kouření se přibere zhruba pět kilo, což přesně mám. A je to v pořádku. Komické je, že stále ještě nesplňuji medicínský pojem nadváha. Lidé si mě ale nejvíc pamatují z dob, kdy jsem byla vyloženě vychrtlá. Bylo mi 43 let, byla jsem po rozvodu. A s tím to srovnávají," pověděla extra.cz naštvaná DoktorKA.

 Cajthamlová: Chceme hypotéky a kupujeme shnilé jídlo, na dobrý vývar ženy už nemají čas



Přečtěte si
anka
1. 11. 2018 • 19:32

kdyz ma jeden zdravy styl zivota, tak je stihly, spokojeny, uspesny......a je uplne jedno jestli mu je 40 nebo 65 let, jestli prestal kourit anebo pit kafe....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.