Populární show to opět odhalila: Děrgela zlákala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Populární show to opět odhalila: Děrgela zlákala...

Patrik Děrgel
Patrik Děrgel (David Malík)

Obrovskou výzvu zvládl Patrik Děrgel (29) v show Tvoje tvář má známý hlas. V osmém díle páté řady soutěže musel zpívat operu a to mu také vyneslo první místo. Porota i ostatní soutěžící totiž museli před jeho hlasem smeknout.

„Nikdy v životě jsem operu nezpíval,“ přiznal ještě před sobotním vystoupením herec, který se proměnil ve Figara z Lazebníka sevillského. V Národním divadle je sice Patrik už tři roky, ale zatím jen jako člen činohry. Jak se ale údajně nechal slyšet, malou roličkou v operním souboru by po zkušenosti z Tváře nepohrdl.

Teď ale začal pracovat na další výzvě. V devátém díle show skočí rovnýma nohama do úplně odlišného žánru, protože si vylosoval současnou hvězdu Bruna Marse. Největší obavy ale může mít Michaela Badinková (39), která bude jako Hana Zagorová (72) pod ostrým drobnohledem legendární Haničky písničky a jejího proslulého fanklubu, který na svou hvězdu nedá dopustit.

Celý článek najdete v tištěném Aha!

Děrgel v Muzzikantech: Sexuální scény byly příjemným zpestřením natáčení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.