Z Inflagranti je String Ladies: Houslistky se rozhádaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Z Inflagranti je String Ladies: Houslistky se rozhádaly!

Pavla Dubná, která se nedávno rozešla se zpěvákem Sámerem Issou, Eliška Dvorská a Kateřina Zíková (zleva) se rozhodly vystupovat jako trio pod názvem String Ladies.
Pavla Dubná, která se nedávno rozešla se zpěvákem Sámerem Issou, Eliška Dvorská a Kateřina Zíková (zleva) se rozhodly vystupovat jako trio pod názvem String Ladies. (archiv String Ladies)

PRAHA – Z populárního dívčího kvarteta Inflagranti se stalo trio s novým jménem String Ladies. A důvod? Umělecká vedoucí dívčí smyčcové skupiny Inflagranti Markéta Muzikářová prý okrádala své kolegyně o velké peníze! To alespoň tvrdí zbylé tři virtuosky, které se podle vlastních slov s Muzikářovou velmi rychle rozloučily.

Když Markéta Muzikářová v roce 2004 založila skupinu Inflagranti, původní sestavu tvořilo pět dívek. Dvě z nich ale po neshodách s šéfkou Muzikářovou odešly a na jejich místo nastoupila houslistka Pavla Dubná. Po více než dvou letech společného vystupování ale na ni a na zbylé dvě členky souboru – Elišku Dvorskou a Kateřinu Zíkovou – čekalo nepříjemné zjištění. Náhodně se jim totiž dostaly do rukou faktury za vystoupení, které nesouhlasily s honorářem, jenž dívkám Muzikářová vyplatila.

„Nikdy by nás ani ve snu nenapadlo, že nás okrade vlastní kamarádka,“ říkají zbylé tři dívky, které se s Muzikářovou okamžitě rozloučily. „Chtěly jsme od ní peníze doplatit, ale nejspíš se jich už nikdy nedočkáme,“ postěžovaly si smutně muzikantky, které budou pokračovat dál jako houslové trio String Ladies.

A co na to říká Markéta Muzikářová? S osočením svých bývalých kolegyň a kamarádek rozhodně nesouhlasí. Podle slov jejího manažera Jana Nejedlého je nyní Muzikářová v zahraničí a pravda je úplně někde jinde. „Takhle to nebylo. Její kolegyně byly nespolehlivé a chodily na vystoupení přiopilé. Myslely si o sobě, že jsou bůhví jaké hvězdy, tak se s nimi Markéta rozešla,“ řekl Nejedlý, kterému se s tímto problémem Muzikářová po odchodu ze skupiny svěřila.

14.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.