Alagič se bojí? Setkání s Darou Rolins raději odpískala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alagič se bojí? Setkání s Darou Rolins raději odpískala

Jasmina a Dara se v Londýně nepotkají.
Jasmina a Dara se v Londýně nepotkají.  (Foto: Instagram, Profimedia)

Dara Rolins a Jasmina Alagič se měly potkat v Londýně, jenže jejich setkání padlo. Oblíbená moderátorka se totiž na poslední chvíli rozhodla, že na prestižní akci nepojede.

Alagič i Rolins se sice snaží tvářit jako kamarádky, ale kvůli Patriku Vrbovskému mezi nimi zuří jakási tichá válka. Rytmus neustále dokazuje, jak sedm společných let strávených s Darou nebylo o ničem, a ukazuje, jak je to s Jasminou jiné, až s Alagič prý poznal opravdovou lásku. Taková tvrzení se pochopitelně dotkly Dary a tak přiznala, že na roky strávené s Rytmusem nikdy nezapomene a dokonce ho má prý stále ráda.

Všichni tři se sice tváří ohromně nad věcí, ale Alagič teď vycouvala z akce, kde se měla s Rytmusovou bývalkou setkat. Do Londýna je totiž pozvala společnost, která prodává mobilní telefony. „Pro Česko je tváří Dara a pro Slovensko právě Jasmina. Bude tam představen nový model. Obě tam měly být a měly letět jedním letadlem. Dara ale odletěla do anglické metropole už v pátek, protože se chtěla setkat s kamarádkou z mládí,“ prozradil webu cas.sk zdroj z blízkého okolí zpěvačky.

Jenže z jejich setkání nakonec sešlo úplně. „Jasmina to zrušila. Prý kvůli zdravotním problémům. Včera točila show Tvoje tvár znie povedome, ale vypadala zdravá,“ prozradil zdroj z okolí Alagič.  Mnoho lidí tak napadlo, jestli se moderátorka nechce setkání se zpěvačkou vyhnout, nebylo by se totiž čemu divit.



Přečtěte si
pavucinka
16. 10. 2018 • 12:56

Darina se nechala vyprovokovat, to je určitě k vzteku / ovšem jestli si uvědomuje chybu/ Kdyby zachovala klid a nereagovala, tak by ho potrestala nejvíce. Pro mne: on ukázal, že mu Dara vůbec není lhostejná a vymyslel si tedy jakousi "pomstu", a ono se hodně zadařilo....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.