Němcová dnes nastupuje do Ordinace: Třese se jako osika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Němcová dnes nastupuje do Ordinace: Třese se jako osika!

Pavlína Němcová v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2
Pavlína Němcová v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 (Foto TV Nova, archiv J. Bouškové, archiv)

Svírá ji tréma. Ač má Pavlína Němcová (45) mnohaleté zkušenosti z přehlídkových mol a koketovala i s filmovou kamerou, dokáže sama sebe pořádně znejistit. Už dnes diváci poprvé uvidí, jak zamíchá dějem v Ordinaci v růžové zahradě 2.

V oblíbeném seriálu si zahraje postavu laborantky Saši Koutecké. „V kamenické nemocnici si ji vyhlédl doktor Mázl. Ne tedy pro sebe, ale pro kolegu Karla Rytíře, kterého hraje Mirek Etzler a kterému by mě rád dohodil. Tak uvidíme, jak to dopadne. Určitě tím dějem trochu zamíchám,“ popsala svou roli Němcová.

Modelka je věrnou divačkou Ordinace, a když zjistila, že uspěla na kamerových zkouškách, měla obrovskou radost. Ale i strach. „Já mám trému pořád! Někdy s tím těžko bojuju, ale jsou horší věci na světě. Rodina mi říkala, že se budu stydět a určitě to popletu. Tak ji snad nezklamu,“ svěřila se Pavlína, která už hrála ve filmech Edith Piaf či Případ nevěrné Kláry.

 Pavlína Němcová: Sekla s modelingem a vrhla se na herectví! Pomáhá jí Etzler

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.