Hvězda seriálu Ulice zachránila fanynku před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hvězda seriálu Ulice zachránila fanynku před smrtí!

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (archiv)

Oblíbená herečka a hvězda seriálu Ulice Patricie Soláříková (29) se díky své popularitě řadí k osobnostem, které ovlivňují fanoušky na sociálních sítích. Herečka se pokouší šířit pozitivní energii a to se jí vyplatilo! Solaříková svým přístupem k životu zachránila své fanynce život!

Herečka, kterou na sociální síti Instagram sleduje více než 250 tisíc lidí a poměrně často zásobuje svůj profil novými příspěvky, se dle svých slov nepovažuje za influencera. „Myslím si, že u mě je to náhoda, že jsem se do té skupiny dostala. Tím, že jsem herečka, mám fanoušky, kteří mě sledují, a ta čísla tam naskakují sama. Pokud někoho ovlivňuji pozitivním způsobem, což mi dost lidí píše, tak jsem za to strašně vděčná. Tím pádem se mezi influencery řadit klidně budu,“ řekla Solaříková pro Revue.idnes.cz.

Solaříková na sociální síti zveřejňuje příspěvky zejména se zvířaty, útulky a hlavně se pokouší šířit pozitivní energii. Herečka dokonce svým přístupem pomohla jedné své fanynce. „Nedávno mi psala slečna, že mi strašně moc děkuje, že měla hrozně těžké dětství a já jí svým přístupem k životu pomohla. Chtěla prý i spáchat sebevraždu,“ svěřila se herečka Revue.idnes.cz.

Přestože herečka neřeší jaký filtr na příspěvek použije nebo zda fotografie sedí do jejího profilu, je pro mnohé velkou inspirací, dokonce i pro influencery. „Jednou se mě jedna influencerka ptala, do jaké barvy ladím Instagram a já jsem vůbec nechápala, co tou otázku míní. Velice mě to pobavilo,“ řekla Solaříková pro Revue.idnes.cz. s dovětkem, že si nechce z těchto lidí, které sociální sítě živí, dělat srandu, jen to prostě neřeší.

I když se herečka za influencera nepovažuje, netají se tím, že si díky sociálním sítím přivydělává. „I já mám pár placených spoluprací. Ale moc to vyjednávání neumím, takže na to mám manažera, který mě zastupuje. On mi vždy napíše do mailu nabídky a já řeknu, jestli ano, nebo ne. Vždy to musí být něco, co sama používám, nebo využívám. Snažím se na sítích moc té reklamy nemít, protože nechci lidi otravovat,“ svěřila se Solaříková Revue.idnes.cz.

 Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici! 

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.