Šok pro Plekance! Podraz od vlastní právničky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šok pro Plekance! Podraz od vlastní právničky?

Hokejista Tomáš Plekanec už ztrácí trpělivost.
Hokejista Tomáš Plekanec už ztrácí trpělivost. (profimedia.cz)

Tomáše Plekance už musí z rozvodové tahanice pěkně bolet hlava! Vzhledem k tomu, že patří mezi známé osobnosti, muselo mu být jasné, že se o rozvod budou média velmi zajímat, ale takový »boom« jaký nastal, asi nečekal. Hokejista každopádně přikládá do ohně sám svým chováním, například tím, že si k sobě už nastěhoval známou tenistku. Teď do ohýnku přiložila ještě jeho právnička.

Podle informací Blesku už Plekance přestává bavit to, jak Lucie Vondráčková, se kterou se rozvádí, neustále hraje na city. Zpěvačka a herečka prý předvádí pořádné divadlo, na které nemá hokejový útočník nervy. „Všechno jsou to jen manipulace, vykonstruované příběhy a intriky,“ štve hokejistu. Naposledy ho budoucí bývalá žena dopálila minulý týden, když oba s jejich právníky řešili otázku styku s dětmi.

„Na oblíbenou zpěvačku měla dolehnout tíha okamžiku a měla se před zraky svého stále ještě manžela psychicky sesypat. Lucie prý propukla v hlasitý pláč a dlouho nebyla k utišení,“ informoval web Expres.cz. Tyto informace považuje hokejista přinejmenším za směšné. „On tam seděl a nikoho na sesypání prý rozhodně neviděl… Rozčiluje ho, že ona hraje na city a dělá ze sebe hroznou chudinku,“ pověděl Blesku Plekancův kamarád.

Aby toho všeho nebylo málo, Plekance tak trochu podrazila jeho advokátka, která nepřímo potvrdila špatný psychický stav Vondráčkové.„Kolegyně z Montrealu mě informovala, že v určité fázi hodnocení právní situace paní Lucie Plekancová Vondráčková podlehla emocím,“ řekla Mgr. Lenka Radoňová Extra.cz. Plekanec si tak bude muset začít hlídat, co jeho právnička hlásí médiím. Jeden tvrdí to, druhý zase tohle...

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
22. 9. 2018 • 14:51

Fjdksia - vy ste sa stali Tomášom P, že tak presne poznáte príčinu rozvodu T.P. ? On sám najlepšie vie, prečo sa rozvádza a váš názor je len váš subjektívny. Myslím, že na jeho rozhodnutie o rozvode nemá zásadný vplyv žiadna priateľka, lebo dozrievalo v ňom dlhý čas počas manželstva. Ale nehrám sa tu na vševediaceho ako vy. T.P. jediný pozná všetky dovody svojho rozhodnutia. Jeden z možných dovodov - Hádek prichádzajúci v nočných hodinách na "pracovné" návštevy k Lucke V. cez záhradu. Ale L.V. si nikoho nenarazila, že ?

fjdksla
22. 9. 2018 • 13:48

Ne, já se neptám, pouze konstatuju. A propos- Plekanec se nerozvádí proto, že by se Vondráčková nestarala o děti, ale proto, že si narazil jinou štěrbinu.

lekno
22. 9. 2018 • 13:29

Fjdksia - a to sa pýtate mňa ? Ja nie som T.P., informujte sa u neho. Len predpokladám-jeden z možných dovodov - nechcel ich nechávať bez obidvoch rodičov dlhšiu dobu /2 týždne -dĺžka jedného z pobytov L.V. v ČR/. Možno usúdil, že zvládne starostlivosť o deti aj bez pomocníc. Ale tu ide o to, že L.V. mala deti v útlom veku a kariéru v ČR si mohla odložiť, keď budú staršie. Deti mali byť vtedy prednejšie. Veď bola finančne zabezpečená. On jej tú kariéru počas manželstva platil a teraz ona žiada milióny za kompenzáciu, že kariéru robiť nemohla. Neobjektívna požiadavka.

fjdksla
22. 9. 2018 • 08:37

"...zatiaľ čo otec sa sám stará o dvoch synov miesto odpočinku"- no, sám Plekanec ve svém vlastním prohlášení uvedl, že hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí a uklízečku. Tak proč se sám staral o syny a nevyužil ty tři domácí opatrovnice, které platil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.