Soutěžící z Prostřena neustála tíhu kritiky: Televize mě záměrně poškodila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soutěžící z Prostřena neustála tíhu kritiky: Televize mě záměrně poškodila!

Nika Vujisic
Nika Vujisic (Instagram Nika Vujisic )

Slovenská blogerka Nikoleta Vujisicová se počátkem září objevila v gastronomické show Prostřeno. Blogerka se soutěži zúčastnila za účelem sociálního experimentu, který se jí rozhodně nevyplatil. Nejenže schytala velkou dávku kritiky za své chování, dokonce dle svých slov byla ze strany televize poškozena.

Přestože neumí vařit, přihlásila slovenskou blogerku její kamarádka do gastronomické soutěže. Jelikož se Nika věnuje na svém blogu sociálním experimentům, brala účast v show jako příležitost být součástí dalšího sociálního experimentu. „Ten experiment nedopadl dobře. Měla jsem z toho natáčení dobrý pocit, ale ten vymizel hned poté, co jsem ten díl uviděla. Ve skutečnosti to bylo jinak, než jak to bylo vykresleno,“ řekla blogerka expres.cz.

Nikoleta během soutěže měla problém s jednou ze soupeřek, se kterou dle jejích slov měli problém i ostatní účastníci. To však podle blogerky televize záměrně neodvysílala, diváci tak mohli na obrazovkách vidět pouze špatné kroky slovenky, která za působení v soutěži schytala drsnou kritiku. „Nikoleto, Vaše chování mi potvrdilo, že vysokoškolský titul není zárukou slušnosti a inteligence svého nositele. Chovala jste se sprostě a hloupě a ještě jste se tomu puberťácky hihňala, jedním slovem TRAPAS,“ napsala jedna z fanynek soutěže.

„Teda slečno Nikoleto, to vaše povýšene chování! Že máte vysokou školu ještě neznamená, že se můžete chovat takto drze. A v pátek jste to přehnala!“ zněl další z mnoha komentářů na chování blogerky.

Dle diváků bylo chování blogerky nedospělé a nemístné, korunu tomu všemu nasadila ve chvíli, když své soupeřce přinesla rýč. „V pátek jsem jí navíc donesla rýč, aby jí nebylo smutno, že to končí, a mohla rýt dál do všeho kolem sebe. Byl to vtip, všichni to pochopili, i ona to tak brala, a nakonec se rozplakala a vyznělo to tak, že ona je největší chudinka a já jsem jí ublížila,“ řekla Nikoleta podle expres.cz.

Podle blogerky pocházející ze Slovenska byla v soutěži negativně vykreslena hlavně z důvodu, že není z Česka, a proto se pořad sestříhal v její neprospěch! „Televize to vykreslila tak, že jsem byla ta zlá. Byly chvilky, kdy jsem si řekla, že to není hezké, ale nebrala jsem si ty komentáře k srdci. Znovu bych do toho ale nešla. Velký problém byl totiž, že jsem Slovenka a jak si můžu dovolit v české televizi mluvit slovensky. A pak lidi dost řešili mé vegetariánství,“ řekla expres.cz Nikoleta.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.