Andrea Pomeje potvrdila novou známost: Je to pořádný kus chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Andrea Pomeje potvrdila novou známost: Je to pořádný kus chlapa!

Andrea Pomeje se prý vídá s tímto krasavcem
Andrea Pomeje se prý vídá s tímto krasavcem (Foto: Facebook, Instagram)

Tak tohle Jiří Pomeje asi jen tak nevydýchá! Jeho žena Andrea má údajně randit se sexy svalovcem, kterého jí bude závidět nejedna žena.

Redakce expres.cz přišla s tím, že Andrea Pomeje, která je stále ženou Jiřího Pomeje, už má nového nápadníka. Ještě depresivnější než samotná informace bude pro bývalého dabéra to, že údajný amant známé dýdžejky je pořádný fešák a jeho by strčil do kapsy raz dva. Andrea tak díky nové známosti přijde konečně na jiné myšlenky a žádost o rozvod, kterou podala, tak rozhodně myslí vážně. Jiřímu zůstaly jen oči pro pláč.

Podle již zmíněné redakce má kráska trávit veškerý volný čas se sexy Petrem Plačkem, který vlastní s bratry klempířskou firmu a práce rukama mu rozhodně není cizí. „To, že jsem se s ním viděla, zapírat nebudu. Ale vztah potvrdit nemůžu,“ sdělila expres.cz Andrea, která byla zaskočena tím, že o Petrovi novináři vědí. Dle expresu se Petr chlubil randěním s dýdžejkou v posilovně, kde je pečený, vařený.

Předchozí Další

 AUDIO: Zoufalá Andrea Pomeje: Proč už jsem s Jirkou nemohla dál...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
17. 8. 2018 • 13:33

Fúúúúúj ... svalovci z posilovny a ze steroidů jsou HNUSNÍ

IngKecner
17. 8. 2018 • 10:36

Brát si kumstýře je vždy riziko, ať je to žena nebo muž......

dixi10@...
17. 8. 2018 • 10:01

Působí na mě jako rázná ale dobrosrdečná ženská, co to má v hlavě srovnané. Myslím, že si těch kravin s Pomejem již užila dost. Dávala do toho vše a nic od něj v podstatě nedostala na zpět, ani materiálně, ani duševně. Musela ho mít strašně ráda, protože musela zkousnout opravdu hodně, včetně jeho barvité minulosti, která se s ním táhne všude. Přeju jí fajn mužského, který jí dá tu oporu, co si jistě zaslouží...Pomeje měl šanci v životě několikrát a stejně se dál bude stavit do role oběti. Je to citový manipulátor, to už prokázal mockrát.

britva
17. 8. 2018 • 09:59

když už nic jinýho, tak si alespoň pořádně zasouloží s pořádným chlapem a né s tím ubožákem Pomejem, co jen kňourá jak ublíženej blbeček

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.