Rezková, vdova po muzikantovi Brabcovi (†63): Zklamala syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rezková, vdova po muzikantovi Brabcovi (†63): Zklamala syna!

Šárka Rezková (49)
Šárka Rezková (49) (Foto Aha! – Alexandr Malachovský a archiv Š. Rezkové)

Velké zklamání zažil syn country legendy Jiřího Brabce (†63) a zpěvačky Šárky Rezkové (49)! Tolik se těšil, že jeho maminka přijede na oslavu jeho patnáctých narozenin. Jenže nedorazila! Co se stalo?

„Dominikovi bylo v pondělí patnáct a já jsem ho zklamala! Jak bydlíme už několik let v Nizozemsku a já pendluju kvůli koncertům a natáčením mezi oběma zeměmi, tak se mi na české dálnici porouchalo auto a nemohla jsem přijet domů,“ svěřila deníku Aha! interpretka slavného hitu Borůvková. „Chápete to? Tomu klukovi bylo patnáct a já s ním nebyla! Je mi hrozně...“ zlobila se zpěvačka, která od pondělí řeší opravu vozu tak, aby se mohla do Nizozemska vydat. Zázemí našla u svých přátel za Prahou.

Oslava s nevlastním tátou

O mladého Brabce, který svého tátu nepamatuje, protože spáchal sebevraždu, když mu byly tři měsíce, se mezitím stará jeho nevlastní otec Mirek. Životní partner a velká opora zpěvačky, která si za poslední roky prošla peklem. „Kluci to zvládají! A já Mínkovi všechno vynahradím,“ dodala Šárka, která roky bojuje s maniodepresemi. „Ale mám je už pod kontrolou,“ tvrdí Rezková.

Auta jí nosí smůlu

Rezková má za volantem pech. Jen pár hodin poté, co ji v dubnu 2016 propustili z léčebny, jí u Velemína na Litoměřicku řidič jedoucí po vedlejší silnici nedal přednost. Při střetu narazila hlavou do skla a upadla do bezvědomí. Po návratu z nemocnice trpěla závratěmi.

Narozeninový koncert

Šárce Rezkové bude příští rok na jaře 50 let. Kulatiny se chystá náležitě oslavit. „Připravuji se svým týmem velký narozeninový koncert s hosty. Podrobnosti představím v září,“ svěřila Aha! zpěvačka.

Na video s Rezkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.