Nenávist kvůli zradě: Herecké legendy si vjely do vlasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Nenávist kvůli zradě: Herecké legendy si vjely do vlasů!

Tady bylo ještě vše v pořádku: principál divadla Jan Hrušínský, Radek Holub, Bára Hrzánová a režisér Juraj Herz.
Tady bylo ještě vše v pořádku: principál divadla Jan Hrušínský, Radek Holub, Bára Hrzánová a režisér Juraj Herz. (Aha! – Martin Přibyl)

Bára Hrzánová (54) nemůže odpustit Janu Hrušínskému (63). Co ji principál jednoho z pražských divadel provedl tak hrozného?!

Nevraživost vznikla, když šéf Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský oznámil Báře Hrzánové nečekanou novinku - v divadelním kusu s názvem Poslední aristokratka prý bude pouze alternovat. Že o nic nejde? Hrzánovou to zcela zlomilo, vždyť úspěšnou hru pro Hrušínského divadlo objevila právě ona! 

„Přes zimu jsem ještě odmítla dvě lákavé nabídky, protože jsem se těšila na zkoušení téhle lehké, kapku bulvární komedie. No a pak přišel osudný jedenáctý březen. Odehrála bych třeba premiéru pro tisk a aby představení bylo prodejné na zájezdech. Jenomže bych se objevila jednou za čas a za mě by tam vystupovala jiná paní. Nejvíce mě ale naštvalo, že jsem Jezerku vnímala jako přátelské divadlo, kde se takovéto šachy s lidmi nehrají,“ okomentovala herečka incident v knize "Vinnetou naší doby aneb Velký tajem staré lišky Báry Hrzánové.“ A co na to Hrušínský? Prý jde Hrzánové jen o slávu!





Přečtěte si
-bello-
26. 6. 2018 • 22:45

O slávu jde všem, i jemu. Tím nevysvětlil ale, proč Hrzánovou zrušil .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.