Rozvodová bitva Jolie a Pitta: Angelině hrozí ztráta dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvodová bitva Jolie a Pitta: Angelině hrozí ztráta dětí!

Angelině hrozí  ztráta dětí!
Angelině hrozí ztráta dětí! (Foto Profimedia.cz)

Buď Bradu Pittovi (54) umožníš větší přístup k dětem, nebo o ně dočista přijdeš! Takové je rozhodnutí soudu, který řeší rozvod Angeliny Jolie (43) s Pittem, s nímž se v září 2016 rozešla. A kromě téměř dvanácti společně prožitých let je spojuje i jejich šest dětí.

A právě ty jsou hlavním předmětem jejich sporu už od chvíle, kdy hollywoodský pár oznámil, že jde od sebe. Jmenovitě se jedná o adoptované syny Maddoxe (16), Paxe (14), dceru Zaharu (13) a vlastní dceru Shiloh (12) a čtyřletá dvojčata Knoxe a Vivienne.

Nejdřív se Jolie snažila, aby Pitt jejich ratolesti nevídal vůbec. Konečně byl to právě Pittův údajný neurvalý útok na syna Paxe během cesty soukromým letadlem, o který Angelina krach manželství opírala. Nic z toho se ale nepotvrdilo (a to věc prošetřovala i FBI!) a herci teď opět svitla naděje, že své děti uvidí mnohem častěji.

Dle rozhodnutí soudu v Los Angeles mu Jolie musí poskytnout telefonní čísla na všechny z nich a dovolit mu, aby jim mohl volat či posílat textovky kdykoliv bude chtít. A rovněž mu musí umožnit, aby s nimi mohl strávit víc času během letních prázdnin.

Od půlky června tak s nimi bude deset dní v Londýně, kde Jolie pronajala dům. Povoleny má čtyři hodiny denně. Od 27. června do 1. července už dokonce dostane děti na deset hodin denně a od 8. do 14. července je bude mít dokonce celý den. Další termín mu soud určil od 21. do 29. července.

Podmínkou ovšem je, že u všech schůzek musí být přítomen psycholog. A pokud jsou děti zrovna u Pitta, Jolie jim smí volat pouze jednou denně.

 Deset nejlepších rolí Angeliny Jolie.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.