Gott v O2 areně marně prosil: Pusťte za mnou lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott v O2 areně marně prosil: Pusťte za mnou lidi!

Zpěvák měl v areně velký úspěch.
Zpěvák měl v areně velký úspěch. (Foto Aha! – Martin Hykl, Facebook.com)

Dojem z úspěšného koncertu Karla Gotta (78) ve vyprodané pražské O2 areně kazila jeho fanouškům místní ochranka! Ať už při příchodu do největší české haly, nebo u pódia, na němž Slavík vystupoval.

Kvůli bezpečnostním kontrolám, které ochranka u vstupů nezvládala, začal koncert skoro o půl hodiny později. Kdyby se Karel objevil na jevišti přesně v sedm, sledovala by ho sotva polovina areny. Ochranka ale zaúřadovala i podruhé.

Zklamaní fanoušci

Z Gottových koncertů z minulých let jsou fanoušci zvyklí, že mu mohou přinést k jevišti květinu či dárek a někdy si s ním mohou podat i ruku. Totéž chtěli udělat i v O2 areně. Od dvou fanynek si Slavík květinu vzal a poděkoval jim. Po nich už se ale nikdo k pódiu neprobojoval. Zabránili tomu bodyguardi! „Květiny můžete dát nám a my je předáme,“ vysvětlovali lidem.

„Prosím vás, pusťte ke mně tu paní,“ žádal do mikrofonu Gott. Jenže ochranka byla nekompromisní. Zaúřadovala i ve chvíli, kdy jedna z příznivkyň chtěla na pódium vysadit své dítě s květinou v ruce. „Prosím vás, děti ke mně pusťte,“ prosil zpěvák. Opět marně! 

Ochranka areny

Podle zjištění deníku Aha! se jednalo o bodyguardy O2 areny, nikoli zpěvákovy. Na čí pokyn jednali? „Ještě před koncertem jsme se společně s O2 arenou dohodli, že pan Gott nebude osobně z pódia přijímat květiny, jelikož by to pro něj mohlo být z důvodu náročnosti koncertu riskantní,“ řekla Aha! Slavíkova mluvčí Aneta Stolzová.

Nadšený Slavík

„Musím se přiznat, že přízeň a neutuchající potlesk diváků mi nedaly spát. Když jsme s Ivankou přijeli po vystoupení domů, nalili jsme si skleničku vína a vstřebávali jsme ty nádherné emoce, které koncert provázely. Ještě jednou děkuji všem, kteří na koncert přišli a vytvořili nádhernou atmosféru, která je pro mě nezapomenutelná. Děkuji všem, kteří mi donesli dárky i květiny, mám je všude kolem sebe, kochám se a vzpomínám na úterní koncert,“ řekl Karel Gott.

Jsem hluchý

Gott si během koncertu několikrát udělal legraci ze svého věku. „A ještě k tomu jsem hluchý,“ smál se ve chvíli, kdy na něj něco z první řady křičela Jiřina Bohdalová (87).

 Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
inocenta
14. 6. 2018 • 20:43

Ono se to vše dalo předpoládat. nebo si někdo myslel, že Gott skončí se zpíváním ještě mlád, nebo že se mlád ožení? Já překvapená nejsem, ale myslela jsem i,že si pravděpodobně vezme Němku z lepší rodiny.

aveneta
14. 6. 2018 • 06:19

Lidé spíše ocení tu snahu, ale samotný zpěv již nemá bývalou úroveň....kdo má sluch zajisté slyší ten rozdíl, špatná intonace a k tomu takové šišlání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.