Maminka a moderátorka Parmová: Už zase odkládá svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maminka a moderátorka Parmová: Už zase odkládá svatbu!

Sandra Parmová je po porodu vyhublá
Sandra Parmová je po porodu vyhublá (Martina Sekanina)

Nejdřív první manželský polibek odložila kvůli narození dcerky. Ani devět měsíců poté, co Emilka přišla na svět, se ale Sandra Parmová (32) nechystá obléknout svatební šaty. Snoubenci Pavlovi (37) prý řekne »ano« až za rok!

„Stále to plánujeme, ale vypadá to na příští léto. Letos mají svatbu dva kamarádi, tak jsme si řekli, že nabereme inspiraci,“ vysvětlila deníku Aha! primácká moderátorka změnu plánů. Jak bude vypadat její den D, se jí už ale rýsuje v hlavě. „Líbilo by se mi, kdyby to bylo v uvolněném stylu, třeba někde ve stodole nebo na vinici. Nejsem zastánce naškrobené svatby,“ svěřila se Sandra na akci S kočárkem Prahou s tím, že líbánky by ráda strávila u moře.

Za to, že semohla vrátit na obrazovku, vděčí své rodině. „Moc si mateřství užívám, protože s hlídáním pomáhají tatínek a babičky,“ uzavřela Parmová, která plánuje s Emilkou letní dovolenou na Lipně.

 Sandra Parmová: Asi se nechám ukecat na další dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
28. 5. 2018 • 14:13

Díky.

ivoadler
27. 5. 2018 • 14:33

"Asi se nechám ukecat na další dítě." Dělají, jako by to byla nějaká oběť, mít dítě. Pro televizní moderátorky, modelky a herečky možná. Ve skutečnosti je to nezbytnost. Bez plození dětí vychcípáme. Ano, každý se může rozhodnout, zda chce či nechce mít děti. Ale - neměl jsi děti, nedostaneš důchod. Nevychoval sis své daňové plátce, kteří by na tebe platili.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.