Karel Šíp: Oženil se v Řecku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Šíp: Oženil se v Řecku!

Karel Šíp a Iva Havránková jsou od sobotního rána svoji.
Karel Šíp a Iva Havránková jsou od sobotního rána svoji. (Aha! – Dalibor Puchta)

CHALKIDIKI – Herec, moderátor a bavič Karel Šíp (62) slyšel v pátek už podruhé ve svém životě bít svatební zvony! Na zájezdu s uměleckým fotbalovým mančaftem Amfora v Řecku si totiž v naprostém utajení vzal svou dlouholetou přítelkyni Ivu Havránkovou (32).

Pouze ženich, nevěsta, jejich svědkové a úředníci – přesně taková byla sestava na svatbě Karla Šípa! Ta se konala na zájezdu fotbalové Amfory na nádherném řeckém poloostrově Chalkidiki.

Moderátor úspěšného pořadu České televize Všechnopárty se ke svatebnímu obřadu se svou nastávající Ivou Havránkovou, svou svědkyní Jiřinou Bohdalovou a svědkem nevěsty vypravili nikým nepozorováni hned brzy ráno. Svědkové měli od Šípa přísný zákaz mluvit, a tak se ostatní členové hvězdného fotbalového týmu, ve kterém byli například Karel Vágner, Jitka Zelenková, Karel Bláha a další, dozvěděli o obřadu až odpoledne.

„Trochu nás to mrzí, že jsme u toho nemohli být, jinak ale Karlovi i Ivě samozřejmě přejeme štěstí,“ řekl nám jeden z účastníků zájezdu celebrit.

Karel Šíp pak po obědě kolegy pozval alespoň na malou oslavu, která se konala na hotelové terase. Podával se řecký muškát, retsina a klasicky šampaňské.

Že oblíbený moderátor chystá svatbu, jako první začátkem května odhalil deník Aha!, když vypátral, že Šíp v jednom luxusním pražském klenotnictví pro Ivu zakoupil zásnubní prsten v hodnotě několika desítek tisíc korun.

Karel Šíp byl už jednou ženatý se zpěvačkou Marcelou Holanovou. S exmanželkou se léta soudil o partnerské výživné a teprve letos soud pravomocně rozhodl v její prospěch. Z tohoto manželství má syna Karla (26), s Ivou Havránkovou má tříletého chlapečka Jana.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.