5 let ženu (52) sužovala alergická rýma: Pak přišla šokující diagnóza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

5 let ženu (52) sužovala alergická rýma: Pak přišla šokující diagnóza!

Kendra nevěřila, že má jen alergickou rýmu.
Kendra nevěřila, že má jen alergickou rýmu. (Foto: ara)

Kendra Jacksonová začala po nehodě v roce 2013 trpět rýmou. Každý lékař, kterého navštívila, ji ubezpečoval o tom, že jde jen o alergii. Žena vyzkoušela snad všechny dostupné léky, ale nic nepomáhalo. Kvůli potížím dokonce přemýšlela o sebevraždě. Nakonec se ukázalo, že jde o něco úplně jiného než je alergická rýma.

Dlouhých pět let trápila ženu kapalina vytékající z jejího nosu a bolesti hlavy. Všichni ji ubezpečovali o tom, že jde jen o alergii, ale ona tomu pomalu přestávala věřit. Její potíže se zhoršovaly.

Na pokraji šílenství vyhledala doktorku Barnesovou v Nebrasce, ta si její příběh vyslechla a jako první nechala provést rozbor tekutiny, která kapala Kendře z nosu. Výsledek byl šokující, šlo totiž o mozkomíšní mok, který unikal už od nehody v roce 2013.

Pomohla menší operace a Kendra je v pořádku. Dá se ale říci, že měla obrovské štěstí, hrozilo jí totiž rozvinutí infekce mozku a míchy, které se často neobejdou bez trvalých následků. „Cítím se skvěle,“ uvedla po operaci pro britský DailyMail.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.