Herec Martin Dejdar: Za syna utrácí statisíce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Herec Martin Dejdar: Za syna utrácí statisíce

Martin Dejdar se synem Matějem.
Martin Dejdar se synem Matějem. (TV Nova)

Herec Martin Dejdar (53) by si v klidu mohl užívat těžce vydělaných peněz, ale místo toho investuje ročně statisíce do svého syna Matěje (19). Hercův syn nežije v Čechách a proto i setkání otce se synem vyjde na pořádný balík.

Matěj žije v Americe, kde studuje soukromou školu, která je finančně velmi náročná. Kromě studia se hercův syn věnuje také hokeji, což také něco stojí. Dejdar pěvně věří, že synův sportovní talent promění v úspěch a dostane se třeba až do NHL.

Pokud chce Dejdar syna navštívit, letenka ho stojí od 15 do 30 korun. Pokud cestuje i s manželkou Danielou, je cena letenky dvojnásobná. Kromě letenky a školného musí Dejdar zaplatit také náklady na ubytování, výstroj na hokej a ostatní potřebné věci. Školné syna Matěje vyjde herce ročně na půl milionu korun.

„Je to náročné, ale co by člověk pro dítě neudělal. To zná každý rodič, který své děti miluje a chce pro ně to nejlepší,“ řekl Dejdar magazinu Sedmička. Herec se tak musí pořádně otáčet, aby mohl zabezpečit nejen syna, ale i zbytek své milované rodiny.

 Na video s Martinem Dejdarem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
13. 5. 2018 • 07:57

Pokud chce Dejdar syna navštívit, letenka ho stojí od 15 do 30 korun tak to má levnější než socku v Praze,tam jízdenka stojí na metro daleko víc.Aby ze synáčka nevyrostl rozmazlenej spratek co jednou nebude vědět co si má s životem počít až se bude muset o sebe postarat sám..opičí láska ,ne rodičovská .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.