Neuvěřitelná podoba! Gisele Bündchen má pokračovatelku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Neuvěřitelná podoba! Gisele Bündchen má pokračovatelku

Gisele Bündchen má pokračovatelku
Gisele Bündchen má pokračovatelku (Foto Instagram)

Obrovsklý poprask ve světě módy způsobily fotky mladičké modelky Pauly La Croix (16). Všichni v ní totiž vidí mladší klon nejúspěšnější modelky všech dob Gisele Bündchen (37)!

Stejné lokny, stejné zelenomodré oči tvaru mandle, stejně hedvábná pokožka i stejně bezchybné tělo! Má snad nejlépe vydělávají supermodelka historie další sestru, kterou dosud světu tajila?

Jak známo, Gisele Bündchen má sester hned pět! Ovšem Paula La Croix, začínající modelka s brazilsko-italskými kořeny, mezi ně nepatří. Na Instagramu má ale 258 000 fanoušků a zájem o její osobu ji velmi těší. „To, že mě porovnávají s Gisele, je pro mne velká čest. Ona je prostě fantastická. Hodně mě inspirovala, ale já se hodlám vydat vlastní cestou,” svěřila se internetovému serveru Yahoo Lifestyle Paula.

První módní dům, který po její podobě s Gisele lačně skočil, je Grinko Milano. Tahle holčina se o kariéru strachovat nemusí...

 Gisele Bundchen v reklamě na spodní prádlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.