Tereza Kostková (41): Uvažuje o plastice?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tereza Kostková (41): Uvažuje o plastice?!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (Profimedia.cz)

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (41) si ve své profesi musí dávat pozor na vždy dokonale upravený vzhled. V práci herečce pomáhají profesionální vizážisté a tým kadeřníků, kteří dokážou přesně odhadnout, co herečce sluší a k vytvoření perfektního looku mají tu nejlepší kosmetiku.  Sáhne i v soukromém životě Kostková po kvalitní kosmetice nebo se spokojí s tou levnější?

Herečka Tereza Kostková si velmi dobře uvědomuje, že její profese si vyžaduje, aby její pleť a líčení bylo vždy dokonalé, a proto se nebojí do kosmetiky investovat. „Sem tam něco ze střední třídy klidně použiji, ale už se v tom pohybuji dlouho, a vím, že kvalita něco stojí a naše pleť zase stojí za kvalitu. Přece jen je líčení můj každodenní chléb,“ řekla Kostková magazinu Sedmička.

Některé její kolegyně mají ve 41 letech za sebou i zákrok od plastického chirurga, ale Kostková plastické operace zcela odmítá. „Zastávám názor, že duše musí kráčet ruku v ruce s tělem. Duši nepřešijete a proces zrání taky nezastavíte, nemá-li to tedy být po vzoru >>smrt jí sluší<<. Osobně kosmetické, plastické a invazivní zákroky odmítám, protože už bych to pak nebyla já,“ přiznala Kostková magazinu Sedmička. Kromě kvalitní kosmetiky si herečka uvědomuje, že pro její tělo je důležitý taky pohyb a odpočinek, aby byla stáže svěží a plná energie. Kostková si velmi oblíbila masáže a nejen ty klasické. Herečka si ráda dopřeje i vonné masáže metodou Raindrop, kterou provádějí pouze v pražském salonu Be Lovely.

 Na video s Terezou Kostkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hermanka
30. 12. 2017 • 16:44

Terko,takovou reklamu ti dovolili v Blesku?Dobrý masáže zadara

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.