Módní trapas Alžběty II.: Co královna provedla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Módní trapas Alžběty II.: Co královna provedla?

Nigerijská delegace však tomuto módnímu přešlapu nasadila korunu. A to doslova! Do Buckinghamského paláce dorazila v podobných šatech, v jakých je vítala královna Alžběta II. (91).
Nigerijská delegace však tomuto módnímu přešlapu nasadila korunu. A to doslova! Do Buckinghamského paláce dorazila v podobných šatech, v jakých je vítala královna Alžběta II. (91). (Foto Reuters)

To je noční můra snad každé ženy: Na akci potká někoho, kdo bude mít stejné šaty jako ona. Tohle je ovšem trapas přímo královský!

Britská panovnice Alžběta II. (91) je obětí módních faux pas jen velmi zřídka, tentokrát to ale jejím asistentům při plánování toho, v čem se Její královská Výsost objeví na soukromé audienci, moc nevyšlo.

Dostavila se na ni totiž ve fialových šatech s květinovým motivem, jež barevně dokonale ladily s tradičními africkými úbory (tzv. agbadami), v nichž na audienci s pověřovacími listinami dorazil nový nigerijský velvyslanec George Adesola Oguntade (77) v doprovodu manželky Modupeoly. A aby toho nebylo málo, ještě všichni dohromady ladili s kobercem položeným v audienční síti »1844 room« Buckinghamského paláce! Královna, jakmile je spatřila, nejprve rozhodila rukama, ale dál vše přešla jako pravá dáma s úsměvem...

 Na video s Alžbětou II. se můžete podívat zde.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
8. 12. 2017 • 16:12

Přišla vožralá, zakopla o koberec a ještě se poblila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.