Smutné přiznání herečky Studenkové: Proč ji lidé nemají rádi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutné přiznání herečky Studenkové: Proč ji lidé nemají rádi!

Zdena Studenková
Zdena Studenková (Foto: Profimedia.cz, ara)

Zdena Studenková (63) je sice populární u diváků, ale i tak se najde spousta lidí, kteří ji rádi nemají. Teď slovenská herečka prozradila, že si to moc dobře uvědomuje a dokonce prozradila, co za tím stojí.

„Nesnáším, když někdo fláká práci, tehdy jsem zlá,“ prozradila Zdena Studenková, která je proslulá ostrým jazykem a tím, že se nebojí říkat věci na rovinu. Přesvědčilo se o tom už mnoho lidí, kteří měli tu čest s ní spolupracovat.

„Jednoduše je to o tom, že se snažím celé ty roky nepopustit uzdu, ani co se týká starostlivosti o sebe, ani co se týká přístupu k práci,“ vysvětlila pro magazín Tajemství ženy s tím, že je prostě taková německá povaha s lajdačení nesnáší. Vzhledem k tomu, že ona sama ke všemu vždy přistupovala zodpovědně, je pochopitelné, že takový přístup očekává i od ostatních. A to už je dobrý důvod, aby ležela mnoha lidem v žaludku.

 Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.