Bohdalová v slzách: Telefonát od Štědrého (†80) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bohdalová v slzách: Telefonát od Štědrého (†80)

Když Štědrý trpěl bolestí, obrátil se na Bohdalovou (86).
Když Štědrý trpěl bolestí, obrátil se na Bohdalovou (86). (Foto ara)

Jejich přátelství bylo opravdu silné a trvalo mnoho let. Jezdili na společné dovolené, slavili spolu narozeniny a vzájemně si pomáhali. Když trpěl bolestí, obrátil se na Bohdalovou (86), která neváhala a to oč žádal, zařídila. Nyní je její velký přítel Karel Štědrý mrtvý a herečka v slzách…

„Karel byl jedním z mých největších kamarádů. Co jsem se dozvěděla, že zemřel, pláču,“ svěřila se Blesku zdrcená Bohdalová. Štědrého oplakává mnoho přátel, byl velmi oblíbený, a tak jeho smrt zasáhla opravdu spoustu lidí. Na každé akci kde byl, se snažil všechny rozveselit a svým humorem pobavit, i když na tom zdravotně už nebyl dobře.

Zpěvákův stav se kvůli zákeřné Alzheimerově chorobě rychle a rapidně horšil a tak potřeboval Jiřiny pomoc. „Potřeboval ortopeda, bolely ho strašně nohy… Jsem ráda, že jsem mu mohla doporučit dobrého specialistu,“ řekla Bohdalová s tím, že si vždy s Karlem o pomoc zavolali a byli si oporou.

Na video s Bohdalovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.