Lucie Bílá - Postaví další dvě vily za 20 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Bílá - Postaví další dvě vily za 20 milionů!

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Aha! - Dalibor Puchta)

OTVOVICE – Sotva zpěvačka Lucie Bílá (41) dokončila zařizování své třicetimilionové rezidence v rodných Otvovicích, už spřádá plány, jak v obci nedaleko Kladna vybudovat jakési satelitní městečko pro své příbuzné a známé! „Mám velký sen mít všechny skvělé lidi blízko sebe. Teď bych chtěla u svého domu postavit ještě domy pro manželova bratra a svého strejdu,“ šokuje Lucie.

Ani úmorné trable při stavbě rozsáhlého rodinného sídla, kde nyní žije s manželem Václavem Bártou alias Noidem (27) a synem Filipem (12), nevzaly stálici českého pěveckého nebe chuť do života. Naopak, chystá se stavět znovu a zase ve velkém! „Zatím jsou to jen sny, ale je pravdou, že se mi stavění zalíbilo natolik, že se znovu rozhlížím kolem sebe, co bych mohla budovat. U našeho domu chybí jen dodělat altán a nechat přírodu, aby dala prostoru krásnou atmosféru. Teď přemýšlím, co dál,“ netají se smělými plány Bílá.

I když se jí otec a bratr občas smějí, že má v sobě samaritánství, a snaží se jí ho rozmluvit, Lucie se rozhodla podělit o své hudbou vydělané miliony a chystá se na svém otvovickém pozemku postavit další dva domky – jeden pro Noidova bratra Štěpána Bártu a druhý pro bratra svého tatínka! Stavba každého z nich ji vyjde zhruba na 10 milionů korun!

„Máme moc hezké vztahy s bratrem mého muže a bylo by nádherné, kdyby se mu Otvovice zalíbily. A strejda je fantastický člověk, celý táta, a naší rodině je líto, že se vídáme tak málo. Bydlí až na Slovensku a každá jeho návštěva je pro nás svátek,“ říká Lucie Bílá, která právě dofotila obal svého nového cédéčka a dotočila klip k singlu Miluji tě.

Jen co se tedy Otvovice zotavily z tříletého náporu dělníků a hlučných strojů, měly by se připravit na další kolo zpěvaččina stavebního rozletu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.