Syn Terezy Maxové: Neumí prohrávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Terezy Maxové: Neumí prohrávat!

Když šlo o focení, Tobias okamžitě začal pózovat. Zřejmě to zdědil po své mámě, topmodelce Tereze Maxové.
Když šlo o focení, Tobias okamžitě začal pózovat. Zřejmě to zdědil po své mámě, topmodelce Tereze Maxové. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Syn Terezy Maxové (35) Tobias (6) rozhodně není po své mámě! „Neumí vůbec prohrávat, hned se vzteká!“ řekla deníku Aha! Tereza Maxová.

Syn Terezy Maxové (35) Tobias (6) rozhodně není po své mámě! „Neumí vůbec prohrávat, hned se vzteká!“ řekla deníku Aha! Tereza Maxová.

Čtrnáctidenní dovolenou strávila v Česku topmodelka Tereza Maxová a její syn Tobias. V neděli spolu dokonce vyrazili na udílení dětských Oscarů Jetix Kids Awards a tam Tobias nebyl úplně spokojený.

„V Česku je Tobias rád, ale právě teď si myslím, že se mu tady nelíbí. Prohrává ve fotbálku a s tím není spokojený, neumí prohrávat,“ usmála se Maxová. Kousek od ní stál malý Tobias a plakal, protože prohrál s klučinou, který ho porazil 3:1. Navíc se ještě tyčí od fotbálku uhodil do bříška a spustil ještě víc. Jedno však společné s maminkou určitě má. Když na něj zamířily objektivy fotoaparátů, okamžitě začal pózovat a usmívat se. To zcela jistě zdědil po své mámě topmodelce.

Malý Tobík už má za sebou první třídu a Maxová doufá, že bude mít na vysvědčení samé jedničky. „Doufám, že to budou jedničky. Počítat umí, číst a psát už taky, tak snad se známkami nebude žádný problém. Tobias je hodně snaživý, jakmile mu něco jde, to je pak hodně spokojený,“ dodala na závěr Tereza Maxová, která se svým synem vyráží koncem týdne na dovolenou na loď.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.