Farna smetla Anetu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Farna smetla Anetu

Ewa Farna si triumf pořádně užívala.
Ewa Farna si triumf pořádně užívala.

PRAHA – Gott je zkrátka nejlepší! Zpěvák Karel Gott rozhodně není populární jen u starší generace. V neděli si ve Žlutých lázních přebral dětského Oscara alias Jetix Kids Award jako největší mužská osobnost.


Mezi ženami si pro dětského oskárka přišla už potřetí v řadě modelka Tereza Maxová. Gott svou jedinečnost potvrdil i během svého vystoupení, kdy zastavil lodní dopravu na Vltavě. Překvapivě nebodovala Aneta Langerová, kterou porazila Ewa Farna.

„Tak to jsem opravdu nečekal,“ se smíchem glosoval své vítězství božský Karel. Ten se vedle dětského Oscara zmocnil i mikrofonu a všem přítomným zazpíval. Jeho vystoupení zaregistrovali i lidé z parníků, které vedle Žlutých lázních pluly po Vltavě. Několik z lodí dokonce zastavilo a na Gotta jejich osazenstvo zběsile mávalo. To Tereza Maxová se snažila před fotografy schovat svého syna Tobiase. Nechtěla, aby na fotografiích byl její potomek zvěčněn i s dírou v puse. „Vypadl mu zub, tak ho prosím nefoťte,“ marně se snažila přesvědčit přítomné fotografy Maxová. Úsměvy na všechny strany naopak rozdávala zpěvačka Ewa Farna. Ta totiž v kategorii Nejlepší zpěvačka poněkud překvapivě porazila Anetu Langerovou. „Tak to je teda něco!“ nadšeně volala Farna, když se dozvěděla o svém triumfu. Poražená Aneta navzdory přislíbené účasti nedorazila.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete




Autor: (efk, kre)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.