Nemocný Petr Haničinec: Pád z postele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nemocný Petr Haničinec: Pád z postele

BRATRONICE – Radka Haničincová (56), manželka legendárního herce Petra Haničince (76), zažívá těžkou osobní krizi, ze které není úniku! Podle jejích sousedů prý přestává psychicky zvládat starost o těžce nemocného chotě!


„Stěžovala si, že jí manžel padá z postele a ona nemá sílu ho zvedat. Je vyhublá, nešťastná a neví, co ještě jí nemoc manžela přichystá za překvapení,“ říkají lidé z Bratronic.

Petr Haničinec, který zazářil v seriálech Dobrá voda, Synové a dcery Jakuba Skláře nebo Žena za pultem, podstoupil minulý rok operaci kvůli rakovině tlustého střeva a od té doby bojuje s projevy zákeřné nemoci na své chalupě nedaleko od Prahy. Hercův zdravotní stav se ale rapidně změnil už po autonehodě v roce 1995. Od té doby se pohybuje prakticky výhradně jen mezi lůžkem v nemocnici a postelí v bratronickém domku.

Ani se sousedy nejsou Haničincovi příliš v kontaktu. „Jsou příjemní, milí, ale přeci jen se tu usadili až po revoluci. Bývali skoro výhradně zalezlí ve svém domě, jen Radka se občas objeví v obchodě. Máme je ale i tak rádi a Radce a vlastně i Petrovi držíme palce, aby měli od všech starostí konečně už pokoj,“ naznačují sousedé opatrně svůj názor.


Autor: (daz)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.