Natáčení Ber nebo neber: Zuna se zapotil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Natáčení Ber nebo neber: Zuna se zapotil!

Pavel Zuna se z napínavého dílu několikrát zpotil, takže musel být přepudrován maskérkami.
Pavel Zuna se z napínavého dílu několikrát zpotil, takže musel být přepudrován maskérkami.

PRAHA – „Nikdy jsem nevyhrála ani na stírací los,“ nechala se slyšet herečka ze seriálu Letiště Vanda Hybnerová (39), která se o to víc radovala ze své první velké výhry v pořadu Ber nebo neber.


Tu získala společně s Petrem Vondráčkem, »sporťačkou« Bárou Niničovou a hokejistou Patrikem Eliášem. Z napínavého dílu se i pořádně zapotil sympatický moderátor Pavel Zuna (40), jehož musely maskérky několikrát »zkrášlovat« a přepudrovávat.

„Musím říct, že to byl skoro větší adrenalin než při hokejovém zápasu,“ prohlásil Patrik Eliáš, jenž se stal velvyslancem Dětského fondu UNICEF. Celá vyhraná částka tak poslouží k očkování více než pěti set dětí. Kliknutím zvětšeteSympatická Vanda také požádala hokejovou star Patrika o podpis. „Víte, jak mi bude Saša závidět,“ smála se Vanda, která své číselné typy kufříků s penězi odvozovala podle čísel na ešusech z dětského tábora.

To hudebník a herec Petr Vondráček, který stále vystupuje skoro ve všech pořadech televize Prima, tipoval, že největší výhra se bude ukrývat v kufříku číslo 8. Kliknutím zvětšete„Je to moje nejšťastnější číslo, moje maminka se totiž narodila 8. srpna,“ prozradil Petr. Zda byl jeho typ správný, se dozvíme brzy v pořadu Ber nebo neber na Primě.

Hron radil: Jak na miliony!

PRAHA – »Primácká« soutěž Ber nebo neber má prvního milionáře! Stala se jím Jana Antonínová, které poradil číslo kufříku, jež si má vybrat, moderátor Vláďa Hron. Jeho tip se nakonec ukázal jako šťastný, protože paní Antonínová se ve třicátém dílu soutěže stala první účastnicí, která vyhrála více než milion korun! Kolik peněz přesně si ze soutěže odnesla? A jaká částka byla v kufříku, který si vybrala? O tom se můžete přesvědčit na vlastní oči již tuto neděli od 20 hodin na televizi Prima.


Autor: Sabina Růžičková, (vt)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.