Ochrnutý Jančařík v péči léčitele: Noční můry, operace na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochrnutý Jančařík v péči léčitele: Noční můry, operace na spadnutí!

Michal Jančařík
Michal Jančařík (archiv Blesku)

Od dětství trpí známý moderátor nemocí ledvin, což se mu stalo před nedávnem osudným. Kvůli pooperačním komplikacím skončil na invalidním vozíku a hrozí mu další operace. Vedle rehabilitací mu pomáhá i jistý léčitel jménem František.

Kvůli bolestem musel Michal Jančařík (41) také užívat opiáty, které si ovšem vybraly daň v podobě psychických problémů. „Když jsem byl při smyslech, bylo mi zoufale zle, fyzicky úplně mimo, a když jsem usnul, měl jsem šílené sny, noční můry," přiznal teď moderátor v magazínu MfD. A tak Michalův táta Petr požádal o pomoc svého známého léčitele. 

„Měl jsem štěstí, že se objevil František, tátův kamarád z mládí, léčitel. A začal se mnou pracovat, dávat mi energii, začali jsme spolu rozmlouvat a vznikl mezi námi zajímavý vztah, dodnes za mnou jezdí," okomentoval netradiční léčení náš slavný pacient.

A psychickou podporu bude Michal rozhodně potřebovat. Jednu ledvinu mu sice transplantovali, ovšem ta původní druhá už váží kolem sedmi kilo a brzy bude muset také pryč. Normální orgán má totiž jen kolem tři sta gramů...

 

Zpověď těžce nemocného Jančaříka: Nemůžu na nohy, natekla mi krev do míchy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
5. 7. 2017 • 06:05

Pan Jančařík je velmi statečný muž, který svou hodně těžkou životní situaci zvládá vždy s úsměvem!. Hlavně je to ale velmi sympatický člověk, což se o vás dle vašich příspěvků říci nikdy nedá. Kdo vás sem nutí chodit? Piště si dál jinde ty svoje rádoby int.blogy a do bulváru nechoďte! Jo, jen něco byste mohl napsat ... o kom mají teda psát? Třeba o Alžbětě Vonáskové, kterou nikdo nezná? A o Gotta se vůbec neotírejte, tomu nesaháte ani po špičku palce! A rozhodně si lidé raději přečtou, jak se panu Gottovi daří, než o tom, co zase "vyvedly" naše modelkovské krasavice. A pokud by vám to lépe myslelo, tak byste věděl, že se nikdo do bulváru necpe, aby o nich denně vycházely články, ale, že to pouze ti redaktoři stále píší dokola!!!!! A z větší části si i ty "rozhovory" vymýšlí!

ivoadler
4. 7. 2017 • 15:57

Opravdu musíme být informováni o každém hnutí mysli Jančaříka? Copak nestačí Gott?

vigela
4. 7. 2017 • 12:32

Má to moc těžké, je úžasné statečný. Přeji mu hodně sil do dalšího boje o zdraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.