Topmodelka Vojtová: Víme, kam vráží své miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Topmodelka Vojtová: Víme, kam vráží své miliony!

Linda byla dva roky tváří minerálky
Linda byla dva roky tváří minerálky  (Martin Hykl)

Kráska, co myslí na zadní kolečka! Světová topmodelka Linda Vojtová (32) je už 17 let v modelingu a za tu dobu vydělala spoustu peněz. Ale místo zbytečného rozhazování investovala do nemovitostí a obrazů.

Linda Vojtová v patnácti letech vyhrála světovou soutěž Elite Model Look a od té doby se drží ve světové špičce. Před patnácti lety se usadila v New Yorku, kde už třináct let žije s partnerem Jamisonem Ernestem. Není čas jejich vztah posunout? „Svatba určitě ne, jsme takhle spokojení. Ale děti už bych moc chtěla. Těhotná ještě nejsem, ale doufám, že brzy budu,“ svěřila se modelka. A jako jedna z mála nemá vůbec strach, že by ji těhotenství vyřadilo z práce.

„Spousty mých kolegyň v těhotenství pracovaly a po porodu se v klidu vrátily. Fotit mohu i v pozdějším věku, a kdyby ne, nebojím se, že bych byla na mizině. Všechny vydělané peníze jsem investovala do nemovitostí a obrazů. Pak pracuji pro nadaci svého dědečka (hudební skladatel Vadim Petrov, pozn. red.), a tam je práce pro další generace,“ netají se Linda.

 


Na videu topmodelka Linda Vojtová: Neuvěříte, co udělala s vydělanými miliony! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.