Kouč Růžička si vzal o 26 let mladší Marušku: Svatba v utajení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kouč Růžička si vzal o 26 let mladší Marušku: Svatba v utajení!

Kouč Vladimír Růžička si vzal o 26 let mladší Marušku!
Kouč Vladimír Růžička si vzal o 26 let mladší Marušku! (Foto Aha! – Pavel Rakušan, Facebook)

Nepovolaným vstup zakázán! Bývalý trenér hokejového nároďáku Vladimír Růžička (54) udělal vše pro to, aby jeho veselka s Marií (28) proběhla v naprostém utajení!

Do zámeckého areálu Červeného Hrádku, který leží pouhých pár kilometrů od Chomutova, se včera dostali jen svatebčané. „Ano, máme zvláštní opatření, celý zámek je uzavřen pro veřejnost a bude tam i ochranka. Vláďa si na tom dal dost záležet,“ pověděla Chomutovskému deníku Maruška.

»Ano«, které si krátce po sobotním poledni řekli novomanželé Růžičkovi, tak sledovalo jen zhruba osm desítek hostů. Nechyběli mezi nimi Vladimírovi rodiče či bratr Jaroslav, který mu šel za svědka. Naopak děti Vladimír ml. a Eva se stále s otcem neusmířili.
Hokejový kouč si přesto svatbu náramně užil. A dokonce uronil slzu, což se mu nestává ani na ledě po těch nejvypjatějších výhrách! „Nevěsta plakala a skleněné oči měl i Vláďa,“ potvrdila manikérka Alena Buchová, která obřad osobně sledovala.

S dětmi stále ve válce!
S touhle macechou se nemohou smířit! Děti Vladimíra Růžičky – hokejista Vladimír ml. (28) a dcera Eva (34) – dodnes neskousli, že jejich otec začal s Marií randit v době, kdy mu na rakovinu umírala manželka Eva (†53).

Růžička kvůli tomu loni nedorazil na synovu svatbu, protože od kluka dostal podmínku: „Přijď, ale tu svoji kopretinku nech doma!“ A tak trenér zůstal doma s ní... Teď mu to děti oplatily stejnou mincí, dál tak zůstávají ve válce!


Jména jako rodiče
O podporu dětí se opřít nemůže, zbytek rodiny ale za Vladimírem Růžičkou stojí!
Včera mu za svědka šel bratr Jaroslav. A požehnání dostal i od rodičů, kteří mají shodou okolností stejná křestní jména právě jako novomanželé – Vladimír a Marie!


Těhotná, ale bez bříška
Už je v pátém měsíci těhotenství, přesto se Růžičkova Maruška vdávala v těsných korzetových šatech! „Zatím je bříško malé,“ culí se novomanželka, která na podzim porodí holčičku.

Na video s Růžičkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rezacek
4. 5. 2018 • 15:07

Ne, přešla na D1, tam to teď furt stojí, takže je čas na slušný výdělek.

6010
12. 6. 2017 • 08:55

Odporná dvojice.A jak jim svítí ty umělé zuby . Já myslela, že je Růžička za ty lumpárny s úplatky zavřený a přitom on si užívá na svatbě.Nehorázné

vigela
11. 6. 2017 • 22:06

Snobárna. Chránit nějakého Růžičku je úkol pro policii? Oba mi jsou strašně nesympatičtí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.