Soňa Polonyiová - Chodí v latexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Soňa Polonyiová - Chodí v latexu!

Soňa Polonyiová se na chvíli vžila do role Edith Piaf a postavila se za historický mikrofon. Jen ty šaty by se asi moc Edith nezamlouvaly.
Soňa Polonyiová se na chvíli vžila do role Edith Piaf a postavila se za historický mikrofon. Jen ty šaty by se asi moc Edith nezamlouvaly. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Co si moderátorka Soňa Polonyiová (36) někdy dokáže vzít na sebe, je až k nevíře! Zelené latexové šaty, ve kterých moderovala ve středu večírek k premiéře filmu Edith Piaf, rozhodně moderátorku nijak nezkrášlily. Zato Lucie Alexová (27) byla svůdná tak, že se Jan Tuna (33) neudržel a musel ji pohladit po kolínku.

Černé koktejlky zvolila moderátorka televize Nova Lucie Alexová na premiéru filmu Edith Piaf. V úzkých šatech však měla trochu problémy s chůzí a upadla. O její naražené koleno se okamžitě postaral její bývalý kolega Jan Tuna, který se rychle ujal masáže. Co by takové péči asi řekl snoubenec Alexové Stanislav Brunclík, za kterého se ve čtvrtek provdá?

Premiéru filmu si nenechala ujít ani muzikálová zpěvačka Hana Křížková. Ta dorazila se svým kamarádem lékařem Pavlem Bočkem a rozhodla se, že ho vyždímá z peněz. Všechno šlo totiž na účet Bočka a nakonec se Hanka nebála sáhnout přímo do kamarádovy peněženky a vylovila si několik bankovek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.