Chystají StarDance 2 - Hlavní hvězda?: Sporťák Záruba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chystají StarDance 2 - Hlavní hvězda?: Sporťák Záruba

Robert Záruba
Robert Záruba (: Archiv)

PRAHA – A je to venku! Sportovní redaktor a moderátor České televize Robert Záruba (39) se prořekl a pochlubil kamarádům, že bude jedním ze soutěžících druhé řady populární taneční reality show StarDance. „Robert se už s tím některým z nás skutečně svěřil,“ přiznává jeden z jeho kolegů ze sportovní redakce.

Vedení televize však jakákoliv jména soutěžících StarDance zatím odmítá jakkoliv komentovat. A to i v případě Záruby. „Mohu jen potvrdit, že se počítá s tím, že mezi soutěžícími bude i tentokrát nějaká tvář České televize. V první řadě to byla Jolana Voldánová, teď to bude někdo jiný,“ řekl nám jeden z producentů pořadu. Původně se na Kavčích horách skloňovala jména moderátorky Ivety Toušlové nebo sportovního hlasatele Stanislava Bartůška. Jenže když s účastí souhlasil idol mnoha televizních divaček Robert Záruba, bylo rozhodnuto. Jeho fanynky se tak mají od podzimu na co těšit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.