Tajná svatba české zpěvačky: "ANO" řekla na Srí Lance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajná svatba české zpěvačky: "ANO" řekla na Srí Lance!

Tajná svatba Michaely Noskové
Tajná svatba Michaely Noskové  (instagram.com)

Tak tohle nikdo nečekal! Zpěvačka Míša Nosková (27) se tajně vdala za Ondřeje Bábora (34), se kterým dokonce fingovala rozchod, aby se mohli pěkně v klidu vzít.

Už žádost o ruku proběhla netradičně na divadelním jevišti, kde Nosková sice řekla ano, ale v zákulisí prý měla prstýnek vrátit a s Báborem se rozejít. „Celý náš vztah byl pod drobnohledem, a já věděla, že z toho období před svatbou nechci mít reality show. Že jestli si Ondřeje vezmu, tak z lásky, a ne proto, že budeme pod nátlakem každý den čelit otázkám, kdy už to bude,“ svěřila zpěvačka Blesku.

Snoubenci odletěli už před týdnem na Srí Lanku, kde měli naplánovaný obřad. „Svatba bude samozřejmě platná i v Česku,“ potvrdila Míša. Svatba proběhla v naprostém utajení i Míšini rodiče se o ní dozvěděli, až když bylo po všem. „Výhodou svatby v exotice je i to, že pak člověk nemusí na svatební cestu. Hned po svatbě se proto vracím na divadelní prkna, zejména do GoJa Music Hall do Plesu upírů,“ prozradila Nosková, pro kterou už to byla druhá svatba. Manželství Janem Horsákem se totiž nevydařilo.

Video: Nosková vzala exmanželovi dceru, střídavá péče jí nevyhovovala!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Yarda
2. 5. 2017 • 20:53

Já jsem to taky nečekal, byl to pro mne šok, museli mne vomejvat když jsem se to dozvěděl. A teď to musím jít zapít.

miasek
2. 5. 2017 • 18:08

Nejak nechapu, kdyz si chci uzit svatbu v klidu, proc potom je vsude v bulbaru a mluvi o tom? Svatba v klidu je pro me, ze si tam v klidu uziji pobyt a po prijezdu to oznamim okoli.

zamlzena
2. 5. 2017 • 12:05

Asi mu nevadí, že byla na zámku u Domenica Martucc i/ jako IB/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.