Perkausová tají milence, asi ví proč... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Perkausová tají milence, asi ví proč...

Eva Perkausová
Eva Perkausová (FTV Prima)

Odletěla oslňovat španělské muže! Moderátorka Top Staru Eva Perkausová (23) je právě na dovolené v Barceloně, kde se věnuje nejen nákupům, ale také kultuře.

„Jsou tady nádherné památky a nejvíce mě zaujaly Gaudího domy. Je to tak bláznivé, až je to krásné,“ řekla deníku Aha! sexy moderátorka. Doprovod jí v Barceloně pravděpodobně dělá nový přítel, kterého ještě neukázala světu. „Ještě nenastal ten pravý čas, abychom se spolu ukazovali na veřejnosti. Ráda si ho nechávám pro sebe,“ prohlásila už dříve Eva.

Video s Evou Perkausovou si můžete pustit zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bonu
20. 4. 2017 • 22:16

Ať už Perkausová přestane posílat ty trapné polibky ze studia a nechá si je pro někoho jiného. Nejsme na to její miliskováni zvědaví. To se neumí s diváky normálně rozloučit? Chová se jak puberťačka.

9rot6
20. 4. 2017 • 05:44

Já nevím,někde se psalo,že to teď " táhne " s Krausem co s ním soutěžila v Boyardu,ten co nosí v jedné TV v diváckých zprávách samé trička s lebkami a kříži, ale to asi nebude ten správný,jen těžko bude mít zlatou kartičku do bankomatu, ta je zvyklá na jiný "luxus " viz jeden prodejce aut,takže nezbývá než konstatovat,že je hezká.

blankaflexi
19. 4. 2017 • 15:02

Tato třeskutá ,,krasavice,,je k u r v a světového kalibru !!! Doufám,že je pravda,že ji vykopli z Top star,předvádí se a kroutí jak fena !!! Prostě něco odporného , má nějaké vzdělání n nebo si myslí,že vystačí vydělávat jako r a j d a _______

ellenic
19. 4. 2017 • 13:19

Dlouho to tajemstvím nebude, oni už bulvární novináři něco zjistí. O co vlastně jde, nejspíše nějaký movitý pán, něco jako ti předešlí. A bude po tajemství . Ona zase taková hvězda není, aby mne kvůli tomu bolela hlava. Jsou jiné moderátorky, sympatičtější a půvabnější .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.