Tamara Klusová: Těhotenstvím zahání bolestnou smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tamara Klusová: Těhotenstvím zahání bolestnou smrt!

Možná i kvůli absenci úplné rodiny si zpěvák velmi rychle pořídil tu svou. Se ženou Tamarou a dcerou Josefínou.
Možná i kvůli absenci úplné rodiny si zpěvák velmi rychle pořídil tu svou. Se ženou Tamarou a dcerou Josefínou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Profimedia.cz, ara)

Manželka známého zpěváka je hotový stroj na plození dětí. Sama přiznává, že tím chce Tomášovi vynahradit bolavou ztrátu, kterou utrpěl v dětství.

"Je hrozně hezké pozorovat ten jeho vývoj. Jsem šťastná, že první dítě byla holčička: pro chlapa je dcera krásná životní kotva a Josefína vzbudila v Tomášovi obrovskou otcovskou lásku a zodpovědnost za dětský život. A protože Tomáš je jedináček, respektive měl mladší setřičku, o kterou v dětství tragicky přišel, tak si myslím, že i on v tom teď spatřuje naplnění - že má svoji vlastní rodinu a že není sám," odpověděla Tamara Klusová (29) na otázku MfD, zda si Tomáš přál tolik dětí. Mají spolu totiž už dvě a třetí je na cestě!

"Měl jsem pak takové zvláštní výčitky svědomí, že to snad může být i moje vina, protože jsem nemohl zapomenout na jednu situaci. Když jsem ráno vstával do školy, tak ona hrozně plakala a já byl naštvanej: Ježiši, proč musím mít tu ségru?! A tahle myšlenka se mi jako klukovi vracela – nemůžu za její smrt i já?" komentoval Tomáš Klus (30) před lety ve stejném periodiku smrt své maličké sestřičky.

V následujícm videu si Tomáš Klus pro vás milé dámy připravil pěkný vzkaz:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.