Jaká je dcera Marthy Issové? Ondříček řekl pravdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaká je dcera Marthy Issové? Ondříček řekl pravdu!

David Ondříček promluvil o dceři.
David Ondříček promluvil o dceři. (Foto: Profimedia)

Herečka Martha Issová je už šest let šťastná po boku filmového producenta Davida Ondříčka. Mají spolu dceru Františku a hrdý táta teď promluvil o tom, jaká jejich dcerka je.

Dcera Issové a Ondříčka je bezesporu moc krásná holčička. Její táta teď prozradil, co zdědila po kterém z rodičů. „Františka má moje sebevědomí a dovednosti Marthy, takže je velice dobře pro život připravena,“ prozradil David pro Blesk.cz.

David s Marthou jsou v osobním životě velmi spokojeni, teď ale vyzkouší, jaké to je, spolu pracovat. Herečka totiž získala roli ve filmu Dukla 61, který bude Ondříček režírovat. „Věřím, že se budeme navzájem respektovat a že k tomu přistoupíme profesionálně,“ dodal.

Podívejte se na naše VIDEO: Jak si Martha užívala Festival Karlovy Vary, kde byl i její partner:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 3. 2017 • 23:42

jako blondýnu ji nikde nevidím, zato mám jasno Ta ženská jak nemá kalhoty a triko, tak má mít stádo poradců..Ona a její společenské šaty k sobě prostě nepárujou . Lepší službu by jí udělal čádor nebo nikáb.

ellenic
26. 3. 2017 • 22:06

Jako blondýnka vypadá mnohem lépe, pěkný styling. Ale i tak mám pocit, že nebýt toho, že má známé rodiče, tak jinak bychom možná o ní ani nevěděli nebo, že bych se tentokrát mýlila .

-bello-
26. 3. 2017 • 20:14

Slyším její hlásek a prchám. Mimochodem, to svoje tělo měla nechat zahalený, tak nějak si já představuju svlečenýho Otesánka .Jejich dcera mě fakt nezajímá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.