Tajný život Iny z Nemocnice na kraji města: Čunderlíková skončila v kanclu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajný život Iny z Nemocnice na kraji města: Čunderlíková skončila v kanclu!

Andrea snad ani nestárne.
Andrea snad ani nestárne. (Foto: ara)

Jméno Andrea Čunderlíková (64) okamžitě vyvolá u každého stejnou reakci. Vzpomene si na zasněnou a mlčenlivou zdravotní sestru Inu z legendárního seriálu Nemocnice na kraji města. Po herečce Andree Čunderlíkové (64) se ale jako by slehla zem.

„Nechápu, proč někoho stále zajímám, když nikde nehraju,“ podivovala se herečka, která zanevřela na herectví a filmové ateliéry vyměnila za kancelář. Poslední roky totiž pracuje v poradensko-obchodní společnosti, kde má na starost styk s veřejností. „To je zajímavá práce a potom mě také zaměstnávají vnoučata, skoro devítiletá Julie a Sofie, které bude v srpnu pět,“ svěřila.

Naposledy si Andrea zahrála před čtrnácti lety v Nemocnici na kraji města po dvaceti letech, od té doby se před kamerou neobjevila. „I po Nemocnici jsem dostávala hezké role, a dokonce i jednu hlavní. Nebylo to ale úplně ono, tak jsem s poděkováním odmítla. Mám obrovské štěstí, že nejsem na hraní závislá,“ vysvětlila.

Čunderlíková je neskutečně ráda, že po revoluci pověsila herecké řemeslo na hřebík a vrhla se jinam. „Nemusím se jako některé herečky mého věku třást u telefonu, zda zazvoní a dostanu nabídku na filmovou roli. Jsem ráda, že se mi podařilo dokázat i něco jiného,“ pokračovala. A vzala by teď Andrea ještě nějakou roli? „Čím jsem od toho dál, tak bych si to určitě pořádně rozmýšlela. Kdyby se mi ale ta role líbila a moc, tak určitě. Se strachem a pokorou.“

Nejsem mrkací panenka
Za roli Iny je ale moc vděčná, i když ji zprvu vůbec nechtěla hrát. „Byl to pro mne neskutečný úkol. Jsem úplně jiná než ona. Nejsem taková tichá mrkací panenka, jsem spíš hysterka. Dělalo mi problémy zklidnit se a plně se koncentrovat na roli, abych Inu zvládla,“ vzpomíná.



Přečtěte si
pandrhola
11. 3. 2017 • 16:30

bersik: BINGO!!!! u někoho jak vidno to šlo.

ivoadler
11. 3. 2017 • 15:07

Jsem trošku hysterická... Dobrá průprava na herečku.

bursik
11. 3. 2017 • 07:14

Andrea je krasna stale,jenty role v totaci od mistra kycu byly Silene.Soudruzi zamraceni,porad resili dulezite velke nic.A Vancurova dalsi takovy ublizeny typek.Ale je videt ze v Praze prece jen jsou pekne jinak nastavena pravidla a to vzdy!Bohdalove sestra i od Cunderlikove v zahranici a sankce od okresnich furiantu nebyly.Jiricna ,Kaplicky staze v Anglii.Klaus Livia Studie v Kanade a Paroubkova Zuzana na Sorbone ve Francii.Polivka si jel za bratrem do USA.Veskrnova natacela ve Spanelsku s Adamcem ,jen clovek zpetne zasne co bylo mozne kdyz 15 mio lidi melo Problem odjet do Madarska nebo Bulharska

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.