Maruška Doležalová ze StarDance dobývá už i Londýn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maruška Doležalová ze StarDance dobývá už i Londýn!

Roli modelky si prý užívala.
Roli modelky si prý užívala. (Foto Facebook, archiv ČT)

Od úspěchu v soutěži StarDance má Marie Doležalová (30) nejrůznější pracovní nabídky. Herečka a úspěšná blogerka by se mohla z fleku živit také jako modelka. V Londýně, kam si vyrazila se svým tanečníkem a partnerem Markem Zelinkou (30), nafotila sérii snímků.

„Byl to úžasný výlet. Cítila jsem se jako opravdová modelka. A to i v tom negativním slova smyslu. Marek si celé dny užíval Londýn, kdežto já vstala za tmy, šla se nechat učesat, do tmy jsme fotili a pak jsem padla do postele,“ posteskla si Marie, jejíž nové snímky dokazují, že je ženou mnoha tváří. Před objektivem se z ní stala opravdová dáma, za kterou by se neotočil jen málokdo.

„Bylo to rozmanité, to mě na tom bavilo. Ty fotky jsou hodně elegantní. Když si ale vzpomenu, kde účesy vznikly, musím se smát,“ prozradila herečka. „Zázemí a improvizované kadeřnictví jsme si totiž vytvořili v nepopsatelné italské restauraci, kde jsme vzadu česali, já se běhala dolů na záchod převlékat a u toho obědvali turisté,“ dodala se smíchem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.