Jako v pubertě! Lucie Bílá (50) kvůli svalnatému zajíčkovi mlžila na všechny strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jako v pubertě! Lucie Bílá (50) kvůli svalnatému zajíčkovi mlžila na všechny strany!

Lucie Bílá je z Radka nadšená.
Lucie Bílá je z Radka nadšená. (Foto: Marek Pátek, Facebook)

Lucie Bílá představila veřejnosti svého nového přítele. Nikoho snad nepřekvapí, že i Radek Filipi je o mnoho let mladší, než ona sama. Překvapením ale je, že oblíbená zpěvačka se kvůli němu chovala jako poblázněná puberťačka. A vydržela to poměrně dlouho…

O tom, že Lucie Bílá se s nějakým mužem stýká, se vedly spekulace už v loňském roce. Jenže zpěvačka to zarytě popírala. Její nový vztah přiznala jen před pár dny, jako hrdličky se k sobě prý měli už dřív. „Potkali jsme je asi před měsícem v Praze na benzínce,“ prozradil svědek jejich setkání webu Super.cz s tím, že se k sobě ti dva hodně měli.

„Musel jsem se smát, protože ten samý den jsem si zrovna přečetl její srdceryvné vyjádření o tom, jak je chuděrka sama, na Vánoce, pořád, že by potřebovala chlapa. A při tom ho už měla dávno. Chytře to na fanoušky hraje,“ dodal zdroj, podle kterého dvojice působila nesourodě kvůli věkovému rozdílu.

Jenže láska hory přenáší a přenesla se i přes jejich sedmnáctiletý věkový rozdíl. Radek si totiž nezačal s Lucií kvůli slávě, ale z úplně jiného důvodu. „Jsem tady od toho, abych chránil náš český poklad,“ prozradil Filipi posluchačům rádia Impuls přímo v přímém přenosu s tím, že rozhovory asi dávat nebude.

Zamilovaná Lucie Bílá pěje na svého milence jen samou chválu „Mám nádherného, hodného a laskavého muže, o kterého se mohu opřít. Nejsem sama. Nosí mě na rukách, a to opravdu. Má dva metry. Je k sežrání! Víš, jak mi ho holky závidějí?“ uvedla ve vysílání, kde si povídala s Vlastou Korcem.

Lucie Bílá je ze svého nového zajíčka nadšená a není divu. Je to muž, který by opravdu stál za hřích a evidentně i za malou lež. Snad jim tedy jejich láska vydrží.


 



Přečtěte si
amgal
9. 3. 2017 • 09:32

Měla by se Lucka podívat do zrcadla, roky nezastaví a ted vypadá jako matka se synem. I naopak je to taky děs, když vidím Gotta , jak ho Ivana podpírá a vede si ho jako trosku.

kurna1
8. 3. 2017 • 15:39

Za pár dnů bude z Bílé zase jen Černá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.