Mahulena Bočanová: Zničený vztah! Proč má smůlu na chlapy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mahulena Bočanová: Zničený vztah! Proč má smůlu na chlapy?

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Další zklamání v lásce má za sebou Mahulena Bočanová (49). Je čerstvě po rozchodu s movitým podnikatelem Karlem Janebou (49). Za vším stojí její téměř nemožné požadavky!

Od rozvodu s podnikatelem Viktorem Mrázem (49) totiž prožívá jedno zklamání za druhým. A to s majitelem největšího hodinářství v Evropě, se kterým nebyla ani rok, bolí ještě víc. Byl totiž krůček od toho, aby splnil její přehnané požadavky na pana Božského. „Cítili jsme víc kamarádství než lásku,“ přiznala s tím, že se na rozchodu vzájemně dohodli. „Já jsem dospělá žena, mám vysoký nároky na intelekt člověka a zkusili jsme to, ale to srdíčko mělo hořet víc,“ svěřila se pro Top Star právě se svými požadavky na muže.

Mahulena je zřejmě prototyp ženy, která nechce dělat kompromisy. Když už má být někdo po jejím boku, měl by být inteligentní, osobnost, ke které může vzhlížet. On ji musí milovat a ke všemu má fungovat i jiskření. V případě Mahuleny je to o to složitější, že má patnáctiletou dceru s lehkou mozkovou dysfunkcí. Márinka je pro ni na prvním místě. Proto očekává i obrovskou dávku tolerantnosti ze strany partnera.

Jsem problémová!
„Po rozvodu jsem prožila tři vztahy a vždy jsem v každém vydržela necelý rok. Jsem prostě problémová,“ přiznala Mahulena Bočanová v jednom z rozhovorů před lety.

Muži, kteří prošli jejím životem

*Viktor Mráz (49)
V roce 2001 se tajně provdala v šestém měsíci těhotenství za podnikatele a producenta. Po osmi letech se ale manželství rozpadlo.

*Jakub Vytáček (35)
Krátce po rozvodu si Mahulena našla o 14 let mladšího milence, kterého zdědila po zpěvačce Šárce Vaňkové (29). Láska jim ale vydržela jen půl roku.

*Jiří Herda (36)
Další neúspěšný vztah prožila s o 13 let mladším hokejistou HC Olymp. Ani tento vztah ale nevydržel déle než rok.

*Jones Santos Santana (27)
Po roční pauze od mužů zakotvila v náruči o 22 let mladšího exotického tanečníka. Věkový rozdíl byl zřejmě problémem.



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2017 • 11:19

Kdysi jsem četla její rozhovor a udivilo mě, že je to chytrá ženská. A pro chytrý a náročný ženský je těžké zakotvit v tomto věku.Navíc je samoživitelka s problémovým dítětem a má to sakra těžký ! Jasně , že chce chytrého a pěkného chlapa a samozřejmě si nebude namouvat nějakou socku, ale přinejmenším sobě sociálně rovného, protože ani ona chudá není.Všichni ji furt pomlouvají, proč?

ivoadler
25. 2. 2017 • 11:30

„Já jsem dospělá žena, mám vysoký nároky na intelekt člověka". Vida jak se dá inteligentně vyjádřit, že chce prachy. Podle zájmu o mladé partnery ani sex není stranou. Ale co za to ta krá va nabízí?

eisenbieger
18. 2. 2017 • 07:23

jak ji ma jednou zenska hlubokou a ona ma studnu tak klucik se smrdlatkem ji neuspokoji a vetsinou to pak konci....ta hemie tam musi byt , stale manzelstvi funguje kdyz ma chlap poradnej klacek a zenska si ma cim pohrat ....ale kdyz ma chlap tenkyho , krivyho a bez zaluda to zenska utece

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.