Hrachovcová dala všanc své zdraví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrachovcová dala všanc své zdraví

S pejskem Atoskem se herečka okamžitě spřátelila.
S pejskem Atoskem se herečka okamžitě spřátelila. (Foto pro Aha! – Jana Pechlátová, Lucie Vítková)

Pro lásku ke zvířatům je hvězda Přístavu Kateřina Kaira Hrachovcová (42) schopna čehokoliv. Dokonce i svléknout se, když se rtuť teploměru schovává hluboko pod nulou!

„Lidé z projektu mi představili práci Jany Pechlátové a já ani na vteřinu nepřemýšlela, jestli do focení půjdu. Věděla jsem, že dostanu pejska, který si zažil něco nehezkého, a ztvárním s ním představu fotografky,” prozradila představitelka seriálové Mileny na focení, které se odehrálo v pražském parku Grébovka.

Focení prvního listu kalendáře »Se psem mě baví svět« nebylo ale nic jednoduchého. Mrzlo, a navíc i sněžilo. Ale ani to Kaiře nevadilo a podle zadání se vysvlékla do krátkého rukávu. „Hřáli jsme jeden druhého. Nemusela jsem se snažit dát do fotky emoce. Vědomě jsem dýchala, přála jsem si být s pejskem a s tím místem, se zemí, plně v napojení,” dodala herečka.



Přečtěte si
-bello-
3. 2. 2017 • 23:28

viděla jsem s Athosem jen tu jednu fotku .Kristepane ! Navíc - pes dává hlavu stranou a příjemný mu to není , Kaira by ráda vypadala dojatá, nebo co to předvádí, ale je to strašný! Celkem s tím šíleným, šíleným zátiším je to srajda k pohledání. Celá Kaira Hrachocová nemá daleko k Janě Kratochvílový , a celý tohle " umělecký dílo " na mě neplatí

tenerife
3. 2. 2017 • 15:05

Fotky s Athoskem jsou moc pěkné,paní Kateřinu obdivuji,že v takové zimě vypadala tak v pohodě,je to tak,psí láska hory přenáší,je to správná žena veterináře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.