Kateřinu Hrachovcovou (40) v poslední době není na obrazovkách moc vidět, ale je to tím, že hraje hlavně divadlo. Mimo herectví také maluje a pomáhá svému manželovi Janu Herčíkovi v jeho veterinární ordinaci. Láskou k dětem a zvířatům se netají, i když sama zatím potomky nemá. V budoucnu se ale vidí dětmi obklopená…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
...myslím, že už moc dětí nenaplánuje... tedy svých, biologicky.... Což není pro ni asi nic příjemného. Ať je jaká chce, a s IQ to nesouvisí, ...zlá asi není....
zzapp
jednou jsem s ní mluvila, jen tak , ona špatně zaparkovala, byla milá a prdlá, celkem roztomilá, ale ten pořad o zvířatech to byl děs běs ta její artikulace jak pro debily a samé zdrobnělinky
někde se psalo, že má vysoké IQ, ale to o sobě říká i Agáta, která dokonce tvrdí, že je v MENZE.
Hrachovcová asi děti mít nemůže, ldyby je nechtěla, proč by neřekla, není povinnost mít dítě.
Viděla jsem kousek jejího povídání na youtube o zvířatech.Myslela jsem, že je to pořad pro mentály , ale pořad byl pro normální lidi, tak nevím ...
Bellmeku to byl pořad pro tebe a "nekde se psalo"?? jak to, že nevíš kde drbnicko? tak šup a bonem googlovat! !!! Máš mezery v pomlouvani, to přece nejde