Michal Dlouhý (48): Natáčení pod přísným utajením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michal Dlouhý (48): Natáčení pod přísným utajením!

Michal Dlouhý vypadá, jako by Craigovi z oka vypadl.
Michal Dlouhý vypadá, jako by Craigovi z oka vypadl. (Foto: FTV Prima, ara)

Okamžitě může jít na konkurz do nějaké bondovky! Televize Prima totiž proměnila Michala Dlouhého (48) v dokonalou kopii představitele agenta s povolením zabíjet Daniela Craiga (48).

Dokonale padnoucí luxusní oblek, historický sporťák bez střechy, modré oči, ze kterých se ženám podlamují kolena, a za pasem pistole. To všechno stejně jako věk spojuje Dlouhého s Craigem v novém krimi seriálu Kapitán Exner. Podrobnosti o svém novém projektu ale televize Prima úzkostlivě tají. „Seriál se natáčí od minulého roku. V současné době má herec pauzu, ale už od března se opět vrátí na plac,“ prozradil Aha! dobře informovaný člověk ze štábu.

Přestože nový český kriminální seriál nesahá rozpočtem bondovkám ani po kotníky, představitel hlavní role má i tak na place nadstandardní podmínky. „Natáčí se jen v exteriérech se štábem, který má okolo čtyřiceti lidí. To je na dnešní poměry velký tým,“ dodal zdroj. Kdy se Michal Dlouhý objeví na obrazovkách jako kapitán Exner, je ale zatím tajemství. „Diváci se vše včas dozví,“ sdělil Aha! PR manažer seriálu Josef Ducký. Milionový jaguar
Na Dlouhém se nešetří. Důkazem je i pronajatý vůz Jaguar E-type, který patří mezi sběratelské skvosty. Jeho hodnota se pohybuje podle roku výroby a stavu hodně nad milionem korun!

Kdo je kapitán Exner?
Postava elegantního kriminalisty a milovníka žen, luxusních vozů a vybraného jídla, se zrodila v kriminálních románech spisovatele Václava Erbena (†72). Ve filmu Poklad byzantského kupce kapitána JUDr. Michala Exnera ztvárnil Jiří Vala (†76), v Bláznově smrti Petr Kostka (78), ve snímku Čas pracuje pro vraha František Němec (73) a ve Smrti talentovaného ševce Jiří Kodet (†67).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.