Ostudné tajemství! Novácký sporťák selhal jako táta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ostudné tajemství! Novácký sporťák selhal jako táta

Martin Čermák
Martin Čermák (TV Nova - Lenka Hatašová)

Tohle by do něj nikdo neřekl! Moderátor Sportovních novin na TV Nova Martin Čermák (26) přiznal, že má půlroční dceru. A přiznal i to, že s její maminkou se stihl rozejít ještě před jejím narozením.

Už několik měsíců Čermák randí se studentkou Karolínou, před ní měl dlouhá léta vztah se psí cvičitelkou Kristýnou. „A právě mezi rozchodem a novým vztahem se odehrál jeden letní románek, který pro mě má zásadní následky,“ svěřil Čermák.

O tom, že letní románek se neobešel bez následků, se dozvěděl až v době, kdy už se nevídali. Pohledný sporťák se zatím necítí být otcem, konečné rozhodnutí, zda si dítě nechat tedy zůstalo na dotyčné. „Ona se rozhodla pro, což plně respektuji, a na Elin, která se narodila v červenci, jí platím 5000 měsíčně,“ přiznává s tím, že jeho nová přítelkyně o jeho dceři ví od samého počátku vztahu.

Svou dceru Čermák navštívil, ale protože vztah mezi ním a její matkou nepokračuje, rozhodl se malé Elin nemotat hlavu. „Myslím, že to tak bude lepší,“ dodal pro Blesk.cz.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.