Vereška osočena neprávem? Za trapku Krainová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vereška osočena neprávem? Za trapku Krainová!

Andrea Verešová byla zesměšněna neprávem, trapas se prý přihodil Simoně Krainové.
Andrea Verešová byla zesměšněna neprávem, trapas se prý přihodil Simoně Krainové. (Foto: FTV Prima, Alexander Malachovský, ara)

Zdá se, že historka, kterou Agáta Prachařová pobavila soutěží v pořadu VIP Prostřeno, se skutečně zakládá na pravdě. Jen byla vypůjčená a stala se někomu jinému. Takže která modelka si místo candáta skutečně objednala »kandáta«?

Podle Agáty Prachařové si měla tuto delikatesu objednat Andrea Verešová, ta ale Agátu obvinila ze lži. Ukázalo se ale, že na každém šprochu je skutečně pravdy trochu. Do vzniklé situace se vložil exmanžel Simony Krainové, který prý ví, jak to celé začalo.

„Příběh s »kandátem« se opravdu stal, ale autorkou novotvaru je úplně jiná paní modelka,“ prozradil Bořek Slezáček s tím, že tento trapas se povedl právě Krainové. „Ona se tomu dříve hodně smála,“ potvrdil Bořek Blesku tuto informaci. S odstupem času už to Simoně asi moc vtipné nepřijde. „Nemám za potřebí se obhajovat a Slezáčka nebudu komentovat,“ vyjádřila se suše.

Agáta se momentálně válí v Karibiku a k situaci se zatím nevyjádřila, ale Andrea Verešová už trapas s »kandátem« neřeší. „Člověk by měl některé invektivy hodit za hlavu. Neočekávám žádnou omluvu, jsem na rozdíl od jiných nad věcí a už to neřeším,“ uvedla smířeně Andrea.

 



Přečtěte si
ellenic
7. 1. 2017 • 09:24

Hlavně se opět v tomto případě TRAPNĚ předvedla Agáta Prachařová . Chová se jako neřízená střela a někdy i tak vypadá. Je úplně jedno, že se to přihodilo Simoně Krainové, co na tom. Na rozdíl od Agáty Andrea i Simona vypadají velmi dobře, vždy elegantně oblečené, upravené a ještě se umí slušně chovat. Za trapku považuji jednoznačně Agátu. A k tomu týpkovi Slezáčkovi, škoda slov .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.