Chůva k pohledání dnes: Co dělá a jak vypadá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chůva k pohledání dnes: Co dělá a jak vypadá!

Jak vypadá šílená chůva dnes?
Jak vypadá šílená chůva dnes? (Foto Facebook, ara)

Herečku Fran Drescher si všichni pamatujeme střelenou a velmi sexy chůvu Fine ze seriálu Chůva k pohledání. Od odvysílání první epizody už uplynulo více než dvacet let. Z Fran se stala elegantní starší dáma, která prožila dramatické životní změny.

Herečka s rumunskými kořeny to neměla v životě lehké. Psal se rok 1985, když si prošla velkou životní tragédií. Do domu, ve kterém bydlela se svým manželem, se vloupali dva zloději. Jeden z nich přitom Fran znásilnil. Jejího manžela svázali a musel se na celou scénu dívat. Za brutální čin dostal zloděj jenom podmínku. Měl toho ale na svém kontě víc a kvůli dalším deliktům byl nakonec odsouzen na doživotí.

To, čím si s manželem prošli, si lze jen těžko představit. Manželství přesto vydrželo ještě dlouhých čtrnáct let, než se krásná Fran definitivně rozvedla. Mezitím se ale s mužem stihli proslavit po celém světě. Společně totiž stvořili právě Chůvu k pohledání, která se začala vysílat v roce 1993 a pokračovala ještě dalších šest let. A v témže roce, kdy seriál skončil, se rozpadlo i slavné manželství.

V roce 2000 na Fran čekala další životní zkouška. Dostala rakovinu dělohy, kterou porazila, ale nebude už nikdy moct mít děti. Vzápětí potkala svou další lásku Shivu Ayyaduraie, za kterého se podruhé provdala. Její muž je vynálezcem e-mailu, který si nechal patentovat. Ani toto manželství však Fran nevyšlo. Se Shivou se před několika měsíci rozešli.

Fran nicméně nezahálí. Vystupuje v televizi, píše knihy a podporuje nemocné s rakovinou. Úspěch Chůvy k pohledání už se jí ale nikdy nepovedlo zopakovat. Co se týče krásy, Fran dokazuje, že lze stárnout se vztyčenou hlavou. Nemá problém publikovat své fotky bez make-upu. Diety ani plastiky jí nic neříkají. Náležitě upravit se nechá jedině předtím, než se ukáže na televizní obrazovce.



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
16. 1. 2017 • 10:48

ararat
15. 1. 2017 • 11:43

starypes 15. 01. 2017 07:30 haf-haf-haf-haf-haf-haf-haf-haf-haf-haf-haf-haf PUŇŤO

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.