Diváci mohou jásat: Oblíbený seriál z devadesátek se pravděpodobně vrátí na obrazovky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Diváci mohou jásat: Oblíbený seriál z devadesátek se pravděpodobně vrátí na obrazovky!

Diváci si možná dočkají pokračování oblíbeného seriálu.
Diváci si možná dočkají pokračování oblíbeného seriálu. (Foto ara)

Ještě to není stoprocentní, ale mluví se o tom natolik, že už snad ani není možné, aby se z projektu vycouvalo. Nových sérií by se mohl dočkat oblíbený seriál Chůva k pohledání v hlavní roli s nezapomenutelnou Fran Drescher (60)!

Hlavní hrdinka komediálního seriálu prozradila, že se diskutuje o pokračování Chůvy k pohledání, která skončila před téměř dvaceti lety. „Probíráme to. Peter a já jsme o tom mluvili… Pracujeme na velmi velkém projektu. Bude to vzrušující pro fanoušky, ale nemám svolení to ještě oznamovat. Ale bude to velké“ řekla Drescher Entertaintment Tonight. Ona a její bývalý manžel a spoluautor slavného seriálu, tak rozvířili diskuze fanoušků.

Má to háček

Fran nechce vyhlásit do světa, že je vše stoprocentní především kvůli tomu, že se jí prý zatím nepodařilo přemluvit představitele Maxwella Sheffielda, aby se do show vrátil. I když půjde o trochu jiné pojetí seriálu než předtím, Fran i Peter chtějí, aby se v seriálu objevili stejní herci jako před téměř dvaceti lety.

„Celý koncept Chůvy k pohledání je o tom, že se chůva stará o ty tři děti. Všechny děti už jsou ale dospělé, takže žádná chůva už není zapotřebí,“ řekl minulý rok Charles Shaughnessy, představitel pana Sheffielda. Snad na něm Drescher pořádně zapracuje a seriál se opravdu začne znovu točit.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.