Karel Gott: Velké manévry před Slavíkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Gott: Velké manévry před Slavíkem!

2015. V době boje s rakovinou si přišel pro jubilejního 40. Slavíka v tmavém obleku a pruhované košili.
2015. V době boje s rakovinou si přišel pro jubilejního 40. Slavíka v tmavém obleku a pruhované košili. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl )

Už za tři dny poznáme vítěze letošní ankety hudební popularity Český slavík Mattoni! A tak už se všichni pozvaní umělci důkladně na nejsledovanější galavečer roku připravují. Stejně tak i jeho každoročně největší hvězda: Karel Gott (77).

Na letošních Slavících zpívat nebude, jelikož se na vystoupení v přímém přenosu ještě necítí, v hledišti ale se svojí ženou Ivanou (40) Karel usedne. „Těším se na setkání s kolegy, že probereme, co je nového a popovídáme si o muzice,“ řekl před několika dny Gott.  Ten se stále zotavuje po nedávné operaci ploténky, která ho na několik dnů upoutala na lůžko.

Večerní klasika

 

Na dotaz, jestli už začal přemýšlet, co si vezme na sebe, včera Karel deníku Aha! odpověděl: „Začal jsem o tom přemýšlet, protože jsem se dozvěděl, že nominován jsem!“ V minulosti měl po stránce oblečení na Slavíky jednu zásadu, kterou se evidentně bude držet i letos.

 

„Já se nerad opakuji a také nerad vyčnívám z davu. Přijdu v tmavším večerním oblečení, abych se srovnal s tónem celého sálu. Bude to klasika, protože si toho večera velmi vážím. Podle toho tedy budu oblečený a podle toho se bud utvářit,“ svěřil se několikrát před vyhlašováním výsledků prestižní ankety.

Takticky mlčí

Nad tím, jestli letos získá už 41tého zlatého Slavíka, Gott nepřemýšlí. „Snažím se tiše vyčkávat, jak to dopadne. Přišla nemoc a nemohl jsem nějakou dobu pracovat, proto nechci vůbec přemýšlet, jak to dopadne, vyčkejme do soboty,“ prohlásil Karel, který si loni převzal jubilejního čtyřicátého Slavíka. Tehdy přišel na jeviště pohublý a unavený po první chemoterapii, kterou se snažil zabíjet rakovinu ve svém těle. To se také letos na jaře – díky Bohu – povedlo.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!



Přečtěte si
-bello-
24. 11. 2016 • 00:45

mek jsi tvrdohlavej

-bello-
24. 11. 2016 • 00:42

Nekoukám na to, protože je to otrava. Koukla bych jedině za podmínky, když by ta kanadská Lucinka vyštípala tu Lucinku otvovickou a na místo Mistra Káji by si Česko odhlasovalo Artíka

tulip
23. 11. 2016 • 12:31

Na tenhle pořad se již léta nedíváme,kvůli vítězům.Proto je nám jedno,jestli přijde dědek v noční košili a plenách.Lucinka to samé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.