Nasupená Petra Janů: Tohle nakrkne každého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nasupená Petra Janů: Tohle nakrkne každého!

Chování některých řidičů Petře opravdu pije krev.
Chování některých řidičů Petře opravdu pije krev. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Barbora Pejšová)

Petra Janů (63) je za volantem jako doma. Nyní si postěžovala na to, co trápí ji i další české řidiče.

Podle Petry jde na českých silnicích někdy pomalu o život. Obzvlášt projíždíte-li hlavním městem. „Nevím, jestli jste si toho všimli, ale máme tu nové nepsané pravidlo, že pokud odbočuji, nemusím dávat blinkr. Je to dost nebezpečné, hlavně v Praze, takže mám neustále oči všude a „předvídám“,“ svěřila se Janů pro Sedmičku.

„Lahůdkou je také cesta za telefonujícím řidičem. Ani nemusíte vidět, co dělá, podle jízdy poznáte, že má mobil na uchu a „řeší“. A divili byste se, kolik lidí telefonuje, takže zase musím předvídat. Nechci se nikoho dotknout, ale když překročím rychlost o deset kilometrů, musím policii, pokud mě změří a zastaví, vysvětlit proč, případně zaplatit. Takže by mě zajímalo, proč se netrestají hříšníci, o nichž jsem se zmínila. Myslím, že jejich prohřešky jsou daleko nebezpečnější,“ rozčílila se zpěvačka, které v neposlední řadě dokážou zvednout tlak rozkopané české silnice. „Mám ještě jeden problém. Když chci jet do Ostravy, kde mám vystoupení v sedm večer, musím počítat s tím, že je to pomalu celodenní výlet. Skoro kamkoli se dnes vydám, narazím na uzavírky lemované červenobílými „policajty“, na rozkopané silnice. A musím vzít v potaz také to, že český řidič neumí zipovat, takže se všude tvoří kolony. Je zajímavé, že když proskáčete uzavírkou, je potom úplně volná silnice. Kam se všichni poděli a proč jsem vlastně stála? To ani nemluvím o tom, že pokud je v protisměru nějaká bouračka, český řidič si ji musí prohlédnout, takže si dáváte pozor, aby kvůli tomu někdo nevrazil do vás. Dobře, nejsem v tom sama, zažíváme to všichni, ale proč sakra na spoustě rozkopaných silnic vidím jen smutné opuštěné velké stroje a žádné budující silničáře?!“ kroutí hlavou Petra.



Přečtěte si
-bello-
17. 11. 2016 • 16:45

ivanak ona si ale koupila auto a tím, představ si, chce jezdit !!! Až si koupí letadlo, bude holt řešit pravidla letového provozu.

-bello-
17. 11. 2016 • 15:04

aveneta spíš bych řekla, ža aktivní nepostřeh má ten vůl, co nedá vědět, že odbočí.Nepleť sem věk Petry Janů, to je dost trapný.Nejsi za volantem proto, aby sis házela kostkou co má za lubem blb před tebou .

ivanak
16. 11. 2016 • 14:58

Doporučovala bych letadlo,nejlépe soukromé.

aveneta
16. 11. 2016 • 12:49

Pravda je, že dnešní provoz na silnicích má mnoho neukázněných řidičů, nedodržujících pravidla silničního provozu.....ale Petra po 60 sátce již také nemá ten aktivní postřeh a provoz se neřídí dle vnímání seniorů......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.